CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

(18SX) Aksi-Aksi Terlampau Yang Langsung Tak Boleh Blah

by admin on June 21, 2010

Korang nengok sendiri gambar-gambar kat bawah ni dan lihat betapa sengalnya mereka. Tapi nak ingatkan la yang ada beberapa gambar agak keterlaluan untuk tontonan umum. So pandai-pandai la yer.

GAMBAR AKSI LUCAH DAN TERLAMPAU

GAMBAR AKSI LUCAH DAN TERLAMPAU

GAMBAR AKSI LUCAH DAN TERLAMPAU

GAMBAR AKSI LUCAH DAN TERLAMPAU

GAMBAR AKSI LUCAH DAN TERLAMPAU

GAMBAR AKSI LUCAH DAN TERLAMPAU

GAMBAR AKSI LUCAH DAN TERLAMPAU

Nasihat kami, sila jangan tiru aksi-aksi kat atas tu. Kalau nak tiru juga, terpulanglah. Huu..

+ Gambar-gambar di atas dikongsikan oleh Farid. TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 39 comments… read them below or add one }

sha-hir@meng June 21, 2010 at 3:41 pm

minah2 ni sume tgh gersang sgt 2..

Reply

yash June 21, 2010 at 3:54 pm

apa ke bongok je dorang2 nie ekk?? hahhhahahahaa

Reply

honeydew June 21, 2010 at 3:57 pm

wahaahaaa…
gile mantap….

Reply

acad June 21, 2010 at 4:00 pm

sebaik sempat tutup mata haha

Reply

ida June 21, 2010 at 4:02 pm

nape suma gurl ehh wat perangai tak senonoh tu…dah tade keja?

Reply

azizuan June 21, 2010 at 11:12 pm

isap cam bodo ja..mabok ka pa ka..haha

Reply

mie June 22, 2010 at 5:27 pm

haha.. tak semua da..lol

Reply

rahsia hebat June 22, 2010 at 11:11 pm

gambar yang menarik..i like it.. :)

Reply

jo June 23, 2010 at 1:26 am

sengal minah2 ni..

Reply

Mr.Bintang June 23, 2010 at 11:13 pm

kah kah kah kah

Reply

hellorheaven June 24, 2010 at 12:03 am

hahaaha!!
lawak btol..
sangap x hengat..

Reply

Dauspozi June 24, 2010 at 11:21 am

LOL… blowjob…

Reply

apiih June 24, 2010 at 3:56 pm

errrk..lucah…ahahahaha

Reply

amirhamzah8055 June 26, 2010 at 9:39 am

kalu aku jadi patung tu kan syok….

Reply

ezma October 10, 2010 at 11:52 pm

gtalnyer awk

Reply

jack June 26, 2010 at 11:57 pm

this is so *censored*!

Reply

haru July 8, 2010 at 10:29 pm

cam shilanat!!

Reply

haru July 8, 2010 at 10:30 pm

cam shilakeee!

Reply

mirlme July 21, 2010 at 8:04 am

memang agak lucah.. :D

Reply

adi azri July 30, 2010 at 9:23 pm

giler ke wei……

Reply

are_kim August 25, 2010 at 10:26 am

pale otak hang la?
yg bwat tu smua bdoh?

Reply

Saiful Juhanas October 18, 2010 at 11:42 pm

dgn patung pun ade selera ke?

Reply

ijai bdk baik November 7, 2010 at 12:27 am

pompuan ni mesti tak de ransangan ngan manusia…die cume terangsangngan patong je….hahahahahaha

Reply

awek melayu November 7, 2010 at 3:25 am

huhuh dasyat2 xsangka pula boleh jadi macam ni
*Entri terbaru kat awek melayu´s blog post: Haruan makan anak

Reply

PhotoBlog November 17, 2010 at 1:35 pm

gersang sgt la tu….
*Entri terbaru kat PhotoBlog´s blog post: Artis Malaysia Rosak Part 2

Reply

Togi December 3, 2010 at 9:44 pm

Ish3!! seronoknya lah kalau itu bukan patung. Hahaha
*Entri terbaru kat Togi´s blog post: DOA SELAMAT DARI DIPERKOSA

Reply

loveee December 15, 2010 at 4:26 pm

hahahaha thp grsg yg tramatttttttttt

Reply

din December 24, 2010 at 6:50 pm

bayak gler commet….haha
dah takde keje lain ke,,siap posingcmtu skali

Reply

Yakboktam January 14, 2011 at 12:30 am

semua yg tengah2 gersang tu haha
*Entri terbaru kat Yakboktam´s blog post: Maut kena renjatan elektrik

Reply

wowberita-dot-com January 29, 2011 at 4:31 pm

gersang giler awek2 tersebut….
*Entri terbaru kat wowberita-dot-com´s blog post: Sticky Ruang iklan wowberitacom kini dibuka

Reply

nescafeais February 28, 2011 at 5:05 pm

hahaa…orang putih ni mmg giler..
*Entri terbaru kat nescafeais´s blog post: Bangga Tak letak Gambar Bercium-Facebook!!!

Reply

Hamba Allah March 1, 2011 at 4:30 pm

pe la nk jadi dengan orang Melayu kita ni..Terikut sangat pengaruh orang Barat 2…Adoyai…
Sekarang ni da xde beza antra org utih ngan org mlyu kite…tah la…

Reply

Hamba Allah March 1, 2011 at 4:31 pm

og putih xpyh ckap la..pe pn dorg sggup wat..

Reply

LabiLabi March 1, 2011 at 7:31 pm

perempuan tu memang gile
*Entri terbaru kat LabiLabi´s blog post: Advertorial – How To Generate Income With Paid-To-Promote FREE

Reply

cermin mata April 26, 2011 at 1:56 am

bongok giler
*Entri terbaru kat cermin mata´s blog post: Ray ban VS Oakley

Reply

adol July 2, 2011 at 11:56 pm

huhuhu, dah x ada keje kot diorg nie…

Reply

Nana July 15, 2011 at 3:19 pm

Aku tau, ni mesti kes tak laku dikalangan lelaki. Tulah pasal diorang dpt buat *** kat patung pun jadi! Hahahaha!

Reply

sord87 April 8, 2012 at 7:13 am

memang seksi beul,terliur nengoknya ,syoknya jadi patung tu!
*Entri terbaru kat sord87´s blog post: Mengapa masih terasa hentakan

Reply

LOLA October 13, 2012 at 6:37 pm

hahaha..kelakar betul..mcm2 hal la diorg nia..hehe
*Entri terbaru kat LOLA´s blog post: Besar..! Biji Mata Gergasi Apakah Yang Dijumpai Ini..?

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: