CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Akibat Pengambilan Dadah Yang Berlebihan (Drug Overdose)

by admin on June 4, 2010

DRUG OVERDOSE | MATI AKIBAT KETAGIHAN DADAH | MATI AKIBAT PENGAMBILAN DADAH YANG BERLEBIHAN | MATI AKIBAT PENGAMBILAN UBAT TIDUR YANG BERLEBIHAN | KESAN BURUK MAKAN UBAT TIDUR | GAMBAR NGERI

Tak mahu cakap banyak. Korang saksikanlah sendiri apa akibatnya mengambil dadah yang berlebihan (drug overdose). Layan..

DRUG OVERDOSE | MATI AKIBAT KETAGIHAN DADAH | MATI AKIBAT PENGAMBILAN DADAH YANG BERLEBIHAN | MATI AKIBAT PENGAMBILAN UBAT TIDUR YANG BERLEBIHAN | KESAN BURUK MAKAN UBAT TIDUR | GAMBAR NGERI

DRUG OVERDOSE | MATI AKIBAT KETAGIHAN DADAH | MATI AKIBAT PENGAMBILAN DADAH YANG BERLEBIHAN | MATI AKIBAT PENGAMBILAN UBAT TIDUR YANG BERLEBIHAN | KESAN BURUK MAKAN UBAT TIDUR | GAMBAR NGERI

DRUG OVERDOSE | MATI AKIBAT KETAGIHAN DADAH | MATI AKIBAT PENGAMBILAN DADAH YANG BERLEBIHAN | MATI AKIBAT PENGAMBILAN UBAT TIDUR YANG BERLEBIHAN | KESAN BURUK MAKAN UBAT TIDUR | GAMBAR NGERI

DRUG OVERDOSE | MATI AKIBAT KETAGIHAN DADAH | MATI AKIBAT PENGAMBILAN DADAH YANG BERLEBIHAN | MATI AKIBAT PENGAMBILAN UBAT TIDUR YANG BERLEBIHAN | KESAN BURUK MAKAN UBAT TIDUR | GAMBAR NGERI

DRUG OVERDOSE | MATI AKIBAT KETAGIHAN DADAH | MATI AKIBAT PENGAMBILAN DADAH YANG BERLEBIHAN | MATI AKIBAT PENGAMBILAN UBAT TIDUR YANG BERLEBIHAN | KESAN BURUK MAKAN UBAT TIDUR | GAMBAR NGERI

Apa-apa pun, ZB tak tahu dadah jenis apa yang minah tu ambik sampai teruk gila macam tu. Boleh jadi juga dadah yang dimaksudkan ialah ubat tidur (ya ke ubat tidur macam tu rupanya? – merujuk pada pic pertama).

Moralnya yang tak berapa nak bermoral, makanlah dadah yang berlebihan kalau nak mati dalam keadaan seperti yang korang lihat kat atas tu. Huhuhu.. Tapi kalau sekadar nak berkhayal, baik korang lupakan je T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 23 comments… read them below or add one }

wan June 4, 2010 at 2:04 am

pergh!

Reply

zaryl June 4, 2010 at 2:05 am

huish! terjegil biji mata
apa yg kat mulut tu?
tercekik jambu kot tu yg mati tu

Reply

sha-hir@meng June 4, 2010 at 2:13 am

gile la..siap kuar drh dr telinga 2…
dh nmpk mcm pki earphones plak..
hehehe..
nk termuntah wei aku tgk..

Reply

hans June 4, 2010 at 11:03 am

walawehhhhhhhhhh
menakutkan…..

Reply

din June 4, 2010 at 1:56 pm

gerun aku melihatnya..

Reply

azizuan June 4, 2010 at 5:19 pm

gerenti seksa gila b4 mati tuh

Reply

apiih June 5, 2010 at 2:46 am

perrgh..dasyat giler..kesimpulannyer..janganlah amik dadah k..

Reply

Jam Azan June 5, 2010 at 5:50 am

astaga.. seksa dah aku tengok mayat tu..

Reply

dhiyafaris June 8, 2010 at 5:58 am

dammmmmmmmmmmmnnnnnnn..
geliii..

Reply

manja sgt2 June 13, 2010 at 4:57 pm

terlebih sudahhhhhhhhhhhhhhh

Reply

DarkroseVR June 14, 2010 at 12:33 am

AAARRRGGGHHH!, NYESAL TNGK YG GMBR LST TU!

Reply

ida June 22, 2010 at 1:08 am

ngigau aku mlm ni…takot weh…

Reply

armouris June 29, 2010 at 3:15 pm

info tentang dadah di SIHAT SELALUFaktor Penyalahgunaan dan Ketagihan Dadah

Reply

ell June 30, 2010 at 10:06 pm

Mangsa x nmpk mcm drug overdose. Agaknya mangsa malang ni mencampurkan beberapa jenis bhn kimia lain yg memberi kesan begitu dahsyat. Mungkin juga ada niat bunuh diri. Jarang juga saya mendengar kes seteruk ini, tp mungkin juga tiada yg mustahil, hanya Tuhan mengetahui.

Reply

pelik July 2, 2010 at 8:15 pm

seghiau….cool betul hero2 kita ni buat kerja…..salute

Reply

manja sgt2 July 4, 2010 at 5:08 am

terlebihan sudah…………….jgn ikut perangai xbermoral tu……………sape yg susah??????????

Reply

manja sgt2 July 4, 2010 at 5:11 am

BELIA BENCI DADAH…

Reply

farhah danniel July 19, 2010 at 3:16 am

kalo wat filem cite antu ni,mmg mnjd,,adoi,takut lak tgk..nauzubillah..

Reply

DNA November 1, 2010 at 1:02 am

pd pndpt aku, ni mayat yg da lama mati…dia mati plak dlm posisi mengiring…
bila mati, darah akan berkumpul kearah graviti…mybe sbb jantung da brhnti mengepam darah…
sbb tu nmpk mcm bengkak…

Reply

damien666 December 20, 2010 at 12:07 pm

bodo la sape yg post blog ni,mayat die jd mcm tu bkn psl overdose dadah la,die jd mcm tu coz terbiar lama atas katil,maybe 2 minggu or 3 minggu…punca kematian die je yg overdose dadah,mayat die jd mcm tu bkn psl dadah…org yg mati atas sbb apa2 skalipun klu mayat die trbiar lama2 akan jd mcm ni la,bknnye psl dadah…

Reply

wan January 6, 2011 at 7:10 pm

nk tanya kat mana tempat plg bagus dan berkesan untuk merawat penagih ni?????????tlonggggg…..

Reply

kanniga January 15, 2011 at 4:49 pm

peeee teruknya……..gelila nak tengok benda2 ni smua……. muka mcm hantu ke dibakar.tak lalu i nak mkn n minum…………EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE……………

Reply

fizzah azhari January 16, 2012 at 8:31 pm

gila arh…!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: