CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Aksi manja Datuk Siti dan Datuk K

by admin on December 28, 2009

Gambar terbaru Siti Nurhaliza

Wah! Memang romantik la Datuk Siti ngan Datuk K ni kan. Apa taknya, makan pun bersuap tu. Huhu.. Gambar ‘kandid’ ini diambil semasa berlangsungnya majlis pernikahan sepupu Siti baru-baru ini (tarikh tepat tidak diketahui).

Lagi gambar kandid Datuk Siti dan Datuk K kat bawah ni.

Gambar terbaru Siti Nurhaliza

Lebih banyak cerita artis di ZON ARTIS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 25 comments… read them below or add one }

PuRple PuGirLz December 28, 2009 at 3:10 pm

Datuk K cam nampak dah tua sgt la kat gambar tu.

Reply

hbz January 15, 2010 at 10:42 am

aku suka 2 orang mempelai neh.

Reply

cawanmerah January 15, 2010 at 10:59 am

kureng sikit.. hehe..

Reply

cikemi January 15, 2010 at 7:35 pm

ct kulit muuuu santek! *jeles*

Reply

baby February 5, 2010 at 6:31 pm

suka la tgk gamba ni..romantiknyer..

Reply

azmios February 24, 2010 at 9:40 am

Boring lah. Dah tua bangka pun nak kena suap lagi.

Reply

miey November 28, 2010 at 1:09 pm

aku setuju!

Reply

cik payung March 31, 2011 at 10:25 pm

hahha..cikpayung sngt setuju..hahha…tua bangka..ayat pedas dari incik azmios..tua bangka…hahahha
*Entri terbaru kat cik payung´s blog post: saya sayang awk 1

Reply

adrenalina bertabur April 3, 2010 at 7:41 pm

mcm suap ank mkn jer aku tgk..

Reply

zara December 14, 2010 at 1:51 pm

btoi…btoi..btoi..

Reply

pojan_setan April 29, 2010 at 12:25 am

aku setuju dgn kau adrenaline

Reply

maheran August 4, 2010 at 3:48 pm

dah suami isteri tk pela suap bersuap.. tu tanda bahagia..

Reply

acap1995 October 2, 2010 at 2:31 am

ala…. manjernyer…….

Reply

ayos October 27, 2010 at 5:19 pm

jeles la tu..ko ade?

Reply

harlina November 11, 2010 at 3:01 pm

biarlah asal bahagia, kulit ct cantik betul ar

Reply

PhotoBlog November 17, 2010 at 1:37 pm

tu pn nk tnjuk gk…cuap kt dlm umah dh la….
*Entri terbaru kat PhotoBlog´s blog post: Artis Malaysia Rosak Part 2

Reply

miey November 28, 2010 at 1:10 pm

besarnya mulut ct makan!!

Reply

diana vanilla December 5, 2010 at 1:36 am

hahaah ct ngage mcm nk konek jer..datok k plak oldd glew hahahaa

Reply

nurazlin December 22, 2010 at 2:24 pm

Datuk CT…woow …sampai ternganga disuapin oleh hubbynya…romantis gitu

Reply

mohdnizam78 December 30, 2010 at 2:41 pm

tengok pic nie skg ok lagi ler…try tgk pic dorg nie 5 tahun lagi…..hehehe..apapun semoga berbahagia Datuk n Datuk….bkn datuk n datin
*Entri terbaru kat mohdnizam78´s blog post: Bila tutup aurat jangan ler pakai pakaian seksi

Reply

apit January 9, 2011 at 1:35 pm

biasa je aku tngok..

Reply

sam May 9, 2011 at 5:41 pm

mcm bapak nyuap nasi kat mulut anak… kah! kah! kah!

Reply

sebab keguguran May 22, 2011 at 7:35 pm

sweetnya siti n datuk k..so romantic..hopefully kekal hingga ke akhir hayat..

Reply

uncle amran August 10, 2011 at 9:47 am

tengah sayang besala camtu…dh tua cam tengku zawyah nanti dato K tak hengen nak suap..

Reply

on9 je January 14, 2012 at 12:07 pm

good

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: