CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Bontot paling seksi

by admin on January 26, 2010

Tidak dinafikan, memiliki punggung (sedap sket bunyinya) yang cantik adalah menjadi idaman setiap wanita dan beruntunglah bagi mereka yang memilikinya secara semulajadi. Tapi kalau yang macam ni, korang fikirlah sendiri.

Gambar lucah gadis melayu boleh

Gambar lucah gadis melayu boleh

Gambar lucah gadis melayu boleh

Agaknya la kan, berapa banyak lebah la yang dia letak kat punggung tu untuk dapatkan hasil macam tu? Hehehee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 35 comments… read them below or add one }

hydir January 26, 2010 at 11:11 am

huhu .. semula jadi tu
ataupun banyak sgt swimming :P

Reply

suhz January 26, 2010 at 11:34 am

@hydir banyak swimming pun bleh besar gak ke?

Reply

gaban January 26, 2010 at 4:06 pm

perggghhhhh … mantop tu

Reply

sickchild72 January 28, 2010 at 9:51 am

lain macam dah wakaka

Reply

esa October 7, 2010 at 2:06 pm

same kot cube tengokkk kehkehek

Reply

bell January 16, 2011 at 2:57 am

nk wat cmtu ke???kalo nk jmpe bomoh suh dia msukkan susuk scare tbalik..slamat mncube

Reply

DarkroseVR February 13, 2010 at 3:36 pm

Bengkak, kene sngat ngan tebuan. :D

Reply

Edilina February 22, 2010 at 4:33 pm

ny bkn ank tbuan yg sEngat…,maybe mak c tbuan yg g sEngat kot….,hehehehehe…..,

Reply

farid February 24, 2010 at 7:35 pm

dia letak botox kat bontot ke?

Reply

aidi March 19, 2010 at 11:32 am

genetik baka baik nih……..

Reply

FAZ March 24, 2010 at 10:42 pm

law eksiden ..xyah risau dah leh tepek dgn kulit punggong dye yg mnatopp tuh..wakaka…

Reply

mentol April 13, 2010 at 2:24 pm

TERLEBIH SUDAH

Reply

muhdsyakir August 30, 2010 at 9:45 am

kot dia dah lebih swimming

Reply

wak as April 16, 2010 at 3:39 am

sekali lagi dahhh…korang salah..sejak kecik lagi mak dia cekup bontot dia ngan mangkuk steel..mangkuk tu diubah ikut umur dia..sampai le si nicol tu besar..macam pempuan laos yang pakai gelang kat leher tu le..kan cantik leher die..sama juge macam pempuan kat sabah yang pakai anting anting kat telinga tu…kan lawa telinga die tu…panjanggggg sampai ke bahu…he..he..bab tu le bontot die lawa…macam bentuk mangkuk…aduhai…macam macam..tiap sorang tu ada lebih dan kurangnya…macam orang isap rokok le…lebih die puntung..kurangnya…nyawe le…..bye

Reply

luv_butt May 13, 2010 at 8:43 pm

bontot plg buruk pnh aku nengok……….

Reply

pisang May 22, 2010 at 11:12 am

seram jer aku tgok..silikon kot

Reply

mysterius June 3, 2010 at 2:46 am

punggung mantap. . klu pkul pn tangan kita melantun woo, , huhuhu

Reply

aziq June 17, 2010 at 12:00 pm

harapkan bontot,bontot makan spender.

Reply

amirhamzah8055 June 26, 2010 at 10:11 am

mak aih.. tu pungkok ka tembikai…

Reply

bontot July 17, 2010 at 12:27 am

naper korang citer pasal bontot org ni….cuba tgk bontot korang….silap2 berkudis….hahahaha

Reply

Pregnancy Miracle July 20, 2010 at 1:45 pm

suntik kolagen ni tapi dah terlebih sikit..

Reply

PutraMalaya July 30, 2010 at 9:37 pm

pale otak die..hahah

Reply

acap1995 October 2, 2010 at 2:36 am

tersendat oh….

Reply

ijai bdk baik November 7, 2010 at 12:20 am

botox….

Reply

PhotoBlog November 17, 2010 at 1:29 pm

terbaekkkk!
*Entri terbaru kat PhotoBlog´s blog post: Artis Malaysia Rosak Part 2

Reply

ewan.hashim November 24, 2010 at 10:00 pm

wei bontot mantap best siut shake2 kah2

Reply

anas mohd joehari December 1, 2010 at 10:02 am

ngam soi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reply

abg.sepi December 21, 2010 at 8:07 pm

macamana nak doggie ni? tak sampai….

Reply

mohdnizam78 December 30, 2010 at 3:34 pm

pelik jgk bentuknya tapi mantap…hehehe

Reply

helmyunus May 12, 2011 at 12:45 pm

pandai dia sorok muka…
*Entri terbaru kat helmyunus´s blog post: Tidur Dalam Kelas

Reply

apiih May 19, 2011 at 11:28 am

xpepasal dpt dosa..kikikiki

Reply

weez May 19, 2011 at 12:36 pm

haisshh nampak sangat buat bedah ni macam tak sempurna tahun lepas ke sebelumnya dekat argentina ade sorang perempuan mati atas meja pembedahan pasal nak mendapatkan punggung yg lentik tonggek dan besar…sia2 jek…

Reply

itulainila September 27, 2011 at 10:58 pm

PELEPAP!! kasi caplan sikitlaa.. baru sadap!! hahai.. aku tak boleh..

Reply

alia November 7, 2011 at 8:07 pm

ya allah, geli la pulak nengoknye..

Reply

Jerangkong January 14, 2012 at 5:59 pm

Alahhh bontot aku lgi seksi

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: