CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Cara Memikat Hati Wanita

by admin on September 26, 2010

TIPS MEMIKAT WANITA

Ini juga kami terima melalui emel. Jika sebelum ini kami telah kongsikan tips memikat lelaki, kali ini tips memikat hati wanita pulak. Jadi kepada korang yang bergelar lelaki tu dan sedang berusaha untuk memikat wanita yang anda idam-idamkan, tips ini sangat sesuai untuk anda.

Cara Memikat Hati Wanita

Kadangkala orang lelaki beranggapan terlalu mudah untuk mendapatkan hati seorang wanita, namun tidak semua. Setiap manusia mempunyai hati dan naluri yang berbeza yang mempengaruhi sikapnya. Di sebalik kelembutan seseorang wamita itu terselit juga keegoaannya yang jarang mereka tonjolkan. Oleh itu kaum adam belajarlah cara untu menambat hati wanita yang anda sayangi.

Perempuan inginkan perhatian dan kasih sayang, terutamanya dari orang yang disayangi. Oleh itu tunjukkan sifat keperihatinan dan kasih sayang yang tiada nilai kepada mereka. Bila mereka rasa terhibur dan bahagia mereka akan menjadi seorang pasangan yang amat setia dan cinta sepenuh hati. Sekiranya kasih sayang yang mutlak telah didambakan kepada orang yang disayanginya, segala pengorbanan akan dilakukan tanpa memberi sebarang nilai – itulah perempuan.

Gunakan sepenuhnya teknologi yang ada di zaman sekarang. Seringlah menelefon atau menghantar e-mail untuk bertanyakan khabar atau paling minima mengucapkan Hai untuk menunjukkan bahawa dia sering di hati kamu. Bagi mereka walaupun satu ungkapan atau satu ayat, ia merupakan sesuatu yang sangat berharga dan begitu bahagia menerimanya.

Berkongsilah masalah dengan mereka, cuba dengar pendapat mereka, sekurang-kurangnya mereka akan berasa yang mereka itu penting dalam diri kamu dan diperlukan.

Jangan kamu ambil remeh-temeh pada perkara yang amat penting bagi mereka. Mereka sangat kuat ingatan terhadap tarikh-tarikh penting, contohnya hari ulang tahun. Apa salahnya buat surprise sekali sekala kepada orang yang kita sayangi. Mereka akan dapat rasakan yang kamu betul-betul menyayanginya.

Perempuan terkenal dengan sifat manjanya. Mereka sering ingin melakukan sesuatu bersama orang yang disayangi. Mereka akan meminta bantuan kamu walaupun mereka mampu melakukannya. Jangan menolak sekiranya kamu tiada halangan ketika itu.Inilah masanya untuk kamu menonjolkan ke macho’an kamu!.

Pujuklah mereka dan tenangkan mereka sekiranya mereka dalam kesusahan. Ketika ini mereka benar-benar inginkan kamu di sisi mereka.

Jangan kedekut memberi pujian kepada mereka kerana mereka berhak mendapat pujian.

Berbincanglah kamu selagi kamu boleh berbincang dan berbincanglah bersama-sama dalam menyelesaikan sesuatu masalah.

Jangan kamu menggunakan kuasa veto kamu dalam membuat keputusan. Cuba memahami keinginannya dan kemahuannya. Sesetengah perempuan tidak suka menyatakan secara terus terang tentang apa yang mereka inginkan, kadang-kadang mereka suka berkias dan memberi contoh cerita orang lain kepada kamu. Jadi kamu kenalah peka dan gunakan kepakaran kamu untuk memenangi hati mereka.

Jangan lupa, mereka juga ada ego yang terselit di celah-celah kelembutan mereka. Apabila mereka terancam atau tercabar.. lahirlah sifat amarah, cemburu dan cepat merajuk. Masalah akan timbul bagi mereka yang suka memendam terhadap sesuatu yang mereka tidak puas hati.

Mereka akan meletup pada suatu hari. TETAPI kamu jangan sama-sama meletup. Kamu juga jangan lupa dalam diri kamu wujud satu sifat kepimpinan untuk menyelesaikan masalah yang timbul dalam keadaan yang terkawal .Cari sebab mengapa ia terjadi dan bawa berbincang. Ditahap ini kesabaran, toleransi dan komunikasi amat penting.

Lakukan dalam keadaan ketika mereka sudah sejuk. Mungkin kamu juga boleh cool kan diri kamu dengan berfikir secara positif contohnya mengapa mereka cemburu. Itu kerana mereka SAYANGkan kamu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 32 comments… read them below or add one }

Dauspozi September 26, 2010 at 5:58 pm

Thanks… tengah mengorat ni… hahahaha

Reply

ari April 12, 2011 at 10:43 am

tima kasih atas tips ini tapi…mcm mna nk pkat pompuan yang alim n payah nk pkat?dh pelbagai saya buat tpi blom dpat……tlong gtau pleaseee…

Reply

Dauspozi April 13, 2011 at 7:16 am

Takyah pikit, merisik je terus.. haha
*Entri terbaru kat Dauspozi´s blog post: Perkara Yang Aku Perasan Tentang Orang Famous

Reply

alypz February 5, 2012 at 5:07 pm

snang je nk pkat ,, brkwan dlu .. da rpt bru blh usya ,, btl x

Reply

KEHIDUPAN KITA September 26, 2010 at 6:33 pm

FUYOOO…hebat2…

p/s: AWEK KENA ROGOL RAMAI-RAMAI..BACA KAT SINI..KEJAM

http://kisah-kitasemua.blogspot.com/2010/09/kena-rogol-beramai-ramai-18sx.html

Reply

arive June 4, 2011 at 12:14 pm

camne nak tackle hati pompuan yg aku suka sejak aku form 2….skrang ne aku form 4…dia tu jual mahal………………..bila aku ngorat awek len dia marah,,,,pas tu aku bwa ler dia jd couple…dia kt dia x suka kat aku……..camne nak bwat die suka kat aku?????

Reply

overload July 17, 2011 at 8:52 am

polah2 suka juak….BODOH……..

Reply

maman88 June 19, 2011 at 10:29 pm

salam sumua yg membaca  coretan saya nie?saya nak tahu macam mane nak memikat hati perempuan?kadang2 saya malu nak rapatkan diri dengan perempuan?kalau kaum hawa nak kenal saya melalui sine nie no saya 0134748753?

Reply

maman88 June 19, 2011 at 10:32 pm

insyaALLAH,

Reply

fatin July 12, 2012 at 7:13 pm

ws’salam,, saya nih pompuan … nak tahu ker macam mane care memikat hati perempuan ??? ermm ,, tak semua prempuan same .. ade yg pisau cukur .., ade yg baik .., dan ade yang suke curang .., kite sebagai lelaki mesti lah kene sentiasa sabar ,.. dalam percintaan nih .. ade berbagai2 cara memikat hati perempuan .., tengok atas orang tuh lah .., die suke orang yang macam mane .. awk kene lah tahu tentang diri die sebelum awak mencuba untuk memikat hati die .., kalau nak tahu lebih dari ituh .. awak text or contact lha 6ber nih kay .. 0139176523(fatin) 0199011374(sue)

Reply

redzuawan August 2, 2011 at 1:37 am

salam kpd sume.. terutama yg bru putus hubungan ngan awek!!! saya ada Minyak Pengasih Pasak Cinta…ia sgt ampuh..ada 2 testimoni yg menarik….nnt saya bgi tahu dlm email.. harga(sangt murah),kelebihan,pantang,testimoni (luar biasa dan ada smpai isteri yg minum air mani suami)

bg yg nak sila e-mail saya di:

muhd.redzuawan@gmail.com

Reply

fatin July 12, 2012 at 7:15 pm

ws’salam .., saya trak faham lha maksod awak .., cube awak terangkan lebih lanjut lg ..,

Reply

piji August 21, 2011 at 1:54 am

tgh dlm usehe nie………hihihihihi

Reply

muhammad iwad August 22, 2011 at 9:38 am

asalammualaikum sye dh lame nk couple g natasya daliya. tpy mase sye darjah 5 sye ade couple g shuhadah tpy mase tu natasya couple g haziq camne nk bwat ?? sye skew kn natasya tpy….dye x skew kn kt sye camne nk bwat????? harap-harap sye akn couple g natsya

Reply

zul September 14, 2011 at 3:12 pm

slam kpde smua…..sye pnah couple ngan sofia tpi skrang dah ptus….sbab die dah tau sye maplay…..cmne nak ajak die couple smula????????tllong bgi tip untk sye………

Reply

boy September 14, 2011 at 3:17 pm

kau ckap trus trang lah kat die….apa susah……..bdoh….klau die tak nak jgak……kau kan maplay cbe lah cre ka …………BODOOOOOH

Reply

mohd hazmi yang October 7, 2011 at 1:47 pm

hahahha baru saya tahu selama ini saya tak tahu terima kasih kepada orang yang buat blog ini sekali lagi saya terima kasih kerana berkongsi ilmu dgn saya

Reply

pawang sultana December 29, 2011 at 10:54 pm

salam sila lawati blog hamba..

Reply

Rvuz719 April 28, 2012 at 1:59 pm

bagaimana pula kalau kita baru mahu berkenalan dengan si dia ? ape yg patut kita lakukan ?

Reply

siti kiambang July 9, 2012 at 10:49 am

salam.ermmmm..kpd suma remaja2 kt luar sna..laksanakan la tanggungjawab kita sbgai hamba yg soleh/solehah..jgn tkut tuk ptuskn c dy…klau jdoh tkkn kmana..yakin la dengan janji2 AllAH..urmm…sy pn bru jeee break ni dssbkn tkut ngan zina hati..so,lu pikir la sndri..

Reply

fatin July 16, 2012 at 11:15 pm

knape ade oawng tu padam comment sya bencinya…. tapi ade oawng ambek nomber sya x…….

Reply

fatin July 16, 2012 at 11:20 pm

sya rsa klau ada lelaki yng nk memikat hati sya ,,, mestilah sya gembirakan…… tapi ada juga yng bohong pada sya , tapi xada pilihan lain selain minta putus hubungan tu jer tips sya kalau nk berkenalan dngan sya lbih dkat ambillah nambor sya tau… 0139176523 (fatin)

Reply

andy nakal September 18, 2012 at 9:29 pm

meati lah ade macm mane awk jadi kekasi saya kalau awk sudi

Reply

neymar September 22, 2012 at 3:33 pm

sy prnah cople ngn aisa tpi lpas sy cople ngn dye,dye ckp sy nie trlalu m”ambl brat tntng dye.,.,lpas 9buln, sy ngn dye putuz

Reply

hazimi September 22, 2012 at 3:43 pm

klau nk brkenalan ngn sye ambek 6ber nie…..0148456950………

Reply

shahiran September 22, 2012 at 3:46 pm

sye sngle agy,nk brkenalan ngn sye,ambek 6ber nie……..01119990011…….umr 14bls thun

Reply

nazmi December 2, 2012 at 11:57 pm

fatin ni umur bape??nak tau jugak,,,, ^_^ mohon yea

Reply

fizzi farra March 20, 2013 at 12:25 am

memang mencabar dalam percintaan

Reply

ahhahaaaasasaaa April 6, 2013 at 12:27 am

hai namaa syaa ahmd(bukan nama sebenar)
ingin bertanya bagaimana hendak mendapatkan wanita yang betul2 bole menirima kita seadanya..yala muka saya ini xlah hensem sangat..bnyk prut..saya da byk kali cuba.tp xdapat.saya hnya brani mncari dlm laman sosial ntah knpa sya xbrani brhdpn fce to fce skranya hendak brkwn…apa yg sy plu buyat

Reply

insan ditipu April 26, 2013 at 3:04 am

cinta itu menipu! cinta tak wujud! cinta hanya untuk dipermainkan!

Reply

Insan Yg Perlukan Kasih Sayang May 3, 2013 at 4:45 pm

Klau saya cuma mahukan pompuan tu je….tk nk yg lain….tpi saye tkut yang dia tk suke saye….cam ne saye nk buat???

Reply

kimar July 28, 2013 at 8:25 am

p uma dia la.bgi tw truz bpk dia…i luv u sama anak kw….hekhek.mujarab jo..

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: