CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Cun Giler Seh Basikal Model EX5 Ni

by admin on September 30, 2010

GAMBAR BASIKAL MODEL MOTOSIKAL EX5

Serius.. Memang kreatif la sape yang transform basikal ni sampai totally nampak macam motosikal. Kalau nengok dari jauh, memang takkan perasan punyalah yang itu sebenarnya adalah basikal. Tapi yang tak tahan’nya ada roda kecik dan bakul kat depan tu. Huhu..

Lagi gambar Basikal model EX5 kat bawah ni..

GAMBAR BASIKAL MODEL MOTOSIKAL EX5

GAMBAR BASIKAL MODEL MOTOSIKAL EX5

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

GAMBAR BASIKAL MODEL MOTOSIKAL EX5

Ada sesiapa yang berminat dengan basikal model EX5 ni? Keh3

Meh nengok ni pulak: Gambar anak lelaki Amber Chia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 15 comments… read them below or add one }

Yiedpozi September 30, 2010 at 2:41 pm

cool…. :D

Reply

haru October 1, 2010 at 6:08 pm

haha..aku nk beli la..nk gune kt u aku..save cket duit minyak..blh aku blgak parking kt side motor nnti

Reply

epol November 23, 2010 at 6:13 pm

salam…mtk di copy gmbr nie k…nty di letakkan link blog br0..sb mmg melucukan..

Reply

asma September 30, 2010 at 2:44 pm

pasni boleh r pegi beli. memang cun abis :)

Reply

apiih September 30, 2010 at 2:51 pm

stylo dan cool..hhuhu..tp malang,dh ade moto.kah3

Reply

Dauspozi September 30, 2010 at 2:55 pm

Senang je wat, adik ke 2 aku pandai r wat mende2 camni… hoho

Reply

Luth Textile September 30, 2010 at 3:20 pm

guna barang panas kah?

Reply

wati September 30, 2010 at 3:25 pm

Comel, tp jgn lak bt merempit..

Reply

anna September 30, 2010 at 4:45 pm

cool la… nak buat 1 la nanti.. hehehehe

Reply

merahs September 30, 2010 at 6:23 pm

Wah! Sempoi la.. Ni klu trafik tgk, amacam?

Reply

rin September 30, 2010 at 9:17 pm

bakalX mat rempit lah ni.hehehe.

Reply

4east October 1, 2010 at 1:16 pm

memang cool la…haha…

Reply

Gordon Ramsay October 5, 2010 at 9:38 am

kene bayar roadtax ke?

Reply

roy March 15, 2011 at 9:49 pm

haahahahahaha:P

Reply

budin December 29, 2012 at 10:42 pm

malu nya ….mat rempit klu res sma biskal 2… hehe…

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: