CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Fesyen Lady Gaga yang sungguh pelik

by admin on December 26, 2009

Buat peminat lagu-lagu berbahasa Inggeris, korang mesti dah familiar dengan nama Lady Gaga ni kan. Tipu la kalau ada yang masih cakap tak kenal sebab nama Lady Gaga ni dah semakin meningkat naik malah boleh dikatakan dah duduk sama rendah dan berdiri sama tinggi dengan penyanyi-penyanyi femes sedia ada.

Tapi sayangnya, bila masuk bab fesyen, kami berani kata yang Lady Gaga totally failed. Kat bawah ni ada beberapa gambar Lady Gaga dengan fesyen’nya yang sungguh azab. Nak tengok? Silakan..

Gambar bogel Lady Gaga

Gambar bogel Lady Gaga

Gambar bogel Lady Gaga

Gambar bogel Lady Gaga

Lagi gambar fesyen Lady Gaga yang sungguh pelik DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 35 comments… read them below or add one }

MrRollies December 26, 2009 at 8:45 am

Lady GaGa ku <3 !!
new pop princess :D

Reply

epalejau December 26, 2009 at 3:18 pm

dia rasa dia da abis cun kot camtu..:)

Reply

PoJiePooh December 28, 2009 at 3:32 pm

Dia mmg suker kan keunikan dan fesyen yg weird!
She’s such a weirdo!

Reply

komenboy69 December 29, 2009 at 4:59 pm

mcam org yg xley brpk..
die mmg pelk ar..
kakakaka..

Reply

mohdisa December 31, 2009 at 1:43 am

ades, pelik2 je gaga ni. hehe

Reply

diaien December 31, 2009 at 2:09 am

dia ni memang pelik la..

Reply

ladykakaxury August 26, 2010 at 3:20 pm

pelik tp best …he..he

Reply

ARYFA January 7, 2010 at 3:48 pm

LADY GAGA MY BEST

Reply

UDIK Tips & Trick January 27, 2010 at 11:23 am

udah pada gila ya artis sekarang ni

Reply

ladykakaxury August 25, 2010 at 3:20 pm

pelik…tp lady gaga always in my heart

Reply

hBz January 27, 2010 at 1:38 pm

hhaha..layan je. kate artis. tanam hasrat jd artis jg la camni~

Reply

Edilina February 22, 2010 at 4:15 pm

C LADY GAGA 2 mang dah d tkdrkan mnjd sorg wnita yg pelik….,she just want 2 be a gurlz that hot n cold mcm lgu c katy pery lar kta kan…..,

Reply

FAZ March 24, 2010 at 10:23 pm

dan aku sokong..dye mmg pelik..dr fesyen sexy..bile dye pakai dan2 aku rse xjdk seksi pon….nk menyeksi kan dr sampai xdek value..hahaks

Reply

ladykakaxury August 26, 2010 at 3:24 pm

pelik…. tpi tu la yg dnamakan fesyen.tak salah kan klu dya wat fesyen yg lain dari yang lain kan skuang 2 nya tak tiru artis mana 2

Reply

eysha March 31, 2010 at 10:48 am

lady gaga is the best!!!!

Reply

mentol April 13, 2010 at 2:28 pm

macam pelik je…terlebih bijak kot

Reply

yana May 14, 2010 at 10:42 pm

lady gaga is an illuminati..

Reply

y0rAeYn May 23, 2010 at 10:15 am

weii..biar la lady gaga m0e pkai ape..k0erank seb0k pe hal?? baju yg k0erank pkai 2 mcm lah BEST sgt..w0o!!!!

Reply

ladykakaxury August 25, 2010 at 3:22 pm

betul 2 betul

Reply

nobita August 25, 2010 at 3:27 pm

saya sokong ,, hahah ,, lady gaga the best ,,

Reply

rashid June 14, 2010 at 1:07 am

Lady Gaga ni cuma boneka untuk melalaikan belia remaja, kalau dulu jenifer lopez, madona bila dorang dah tua, keluar plak Lady Gaga, so korang janganlah hanyut dengan agenda barat ni…baju yang dia pakai ni ada unsur iluminati, dan korang boleh google lady gaga worship satan, banyak yang korang akan tau…

Reply

ladykakaxury August 25, 2010 at 3:28 pm

jdi pa masalah lady gaga x pernah kacau korang punm

Reply

tentera allah November 24, 2010 at 5:06 am

mmg dia tak kacau…tapi adakah kamu paham erti iluminiti?
kalau tak paham elok study dulu lady kaka……kita hidup berasas…..benar cakap saudara rashid tu….belajar lah untuk menghindar perkara yg melalaikan…semua tu pembawakan iluminiti untuk melalaikan segala agama didunia amnya…eloklah buat sikit research pasal kaum2 nie…tak salah mengambil tahu serba sedikit supaya tak lalai…jangan menyanjung sesuatu yg akan merosakkan,,,believe me my fren….semua tu dakyah freemanson semata2..lagu2 nya lebih berkisar kepada penyembahan…cuba kaji satu persatu video klip dia….sebelum tu pergi kat page yg saudara rashid bg tahu tadi n study something…then baru cari video2 boneka freemanson ini….kamu akan faham dengan apa yg dimaksudkan…

Reply

rxzhunter November 15, 2011 at 12:02 am

aku sokong kau tentera allah,
gaga ni mmg pkar mnyesatkn manusia..
budak2 melayu kbanyakannya yg bangang mmg akan terikut2

Reply

miz B July 4, 2010 at 2:59 pm

wei tak ksah lar die nk pkai apa pn.. lady gaga tk kcau korang pun kn.. jd tk yalar korang nak maki2 die.. erm die tk knl korang pn,, ne kn plak nak bca kmen2 korng..kcian.. smpn jak lar hasrt korng tue nak mki die ye… aq rsa dia lg bgs dri korng, yla, skurng-kurngnya dia tak pnh maki pkaian korg yg ntah pa2 tue..

Reply

ladykakaxury August 26, 2010 at 3:28 pm

betul…3x i sokong 100 percent

Reply

da truth December 11, 2010 at 8:23 pm

apsal nk pertahanka dy lak. kaji dulu apa kaitan dia ngan illuminati baru comment,k. sekian.

Reply

ladykakaxury August 26, 2010 at 3:26 pm

apapun korang kata tentang lady gaga dia lah paling best sekali….ha…ha

Reply

irfan harahap October 14, 2010 at 12:53 am

otak die lagi errror kud..

Reply

Miey November 13, 2010 at 5:17 pm

My opinion,lady gaga nak nampak lain dari yang lain supaya orang ingat dia dari marikh

Reply

indah December 8, 2010 at 2:33 pm

ramai betul yg tak faham…kesian remaja..buta2 je suka dia nih..

Reply

da truth December 11, 2010 at 8:21 pm

dia pakai bukan saja2. fesyen dia tuh ada kaitan dengan illuminati sme ar gak ngn dia punya lagu. lagu dia memuja syaitan dan menyokong gays. aku pun tak paham apsal la ramai orang minat sangat ngan minat senget nieh.

Reply

Sufi Tshirt Printing December 13, 2010 at 12:18 pm

setuju..dorg tak tau lagi kot bro pasa illuminati tu..
*Entri terbaru kat Sufi Tshirt Printing´s blog post: Tempahan Tshirt Kelab Pancing Nogold

Reply

tip mengandung May 30, 2011 at 4:14 pm

jgn la duk terikut budaya barat ni..nk2 lady gaga ni

Reply

shiken January 24, 2012 at 10:17 am

Betul, boleh menyesatkan kite.

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: