CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Gambar-Gambar Iklan Yang Sungguh Menarik

by admin on June 19, 2010

Iklan atau pengiklanan sememang’nya penting dalam sesebuah perniagaan kerana selain mempromosikan produk dan perkhidmatan yang ditawarkan, ianya juga merupakan satu strategi untuk mendapatkan pelanggan.

Jadi, iklan yang menarik dan lain daripada yang lain adalah penting agar ianya dapat menarik perhatian sesiapa sahaja untuk membeli dan mendapatkan produk serta perkhidmatan yang ditawarkan tu.

Baiklah, sekarang jom layan beberapa pic iklan yang boleh tahan menarik kat bawah ni. Kalau nengok, memang tak teragak-agak la nak pergi beli. Hee.. Tapi tak sure la plak sama ada iklan-iklan ni official atau rekaan semata-mata. BTW, tak salah rasanya kalau nak layan kan?

GAMBAR IKLAN YANG SUNGGUH MENARIK
Kreatif.. Tapi perkataan yang tertera tu tak jelas. Susah nak tangkap.

GAMBAR IKLAN YANG SUNGGUH MENARIK
Gambar memang cun tapi mesej yang cuba disampaikan macam tak sampai ler.

GAMBAR IKLAN YANG SUNGGUH MENARIK
Menarik dan paling penting, mesej sampai. Untuk nengok pic yang lebih jelas, sila KLIK DI SINI yer.

GAMBAR IKLAN YANG SUNGGUH MENARIK
Lepas ni ramai ler bebudak yang nak vitamin ni. Hee..

GAMBAR IKLAN YANG SUNGGUH MENARIK
Gambar tak payah cakap la, memang cun habis.

GAMBAR IKLAN YANG SUNGGUH MENARIK
Memang kena sangat dengan iklan.

GAMBAR IKLAN YANG SUNGGUH MENARIK
Terbaik! Memang tepat, padat dan jitu. Sesuai sangat la kalau Pringles gunakan iklan ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 13 comments… read them below or add one }

ejum June 19, 2010 at 7:08 am

wah yang gajah tu menarik sangat.. :)

Reply

Kuwe June 19, 2010 at 4:19 pm

Smart siall. gambar gajah tu aku rasa, nak alertkan kacang tu besar. gajah pun boleh tercekik kalau makan.

Reply

azizuan June 19, 2010 at 6:14 pm

terbaiklahh

Reply

Piston Pecah June 19, 2010 at 8:31 pm

ganas dan pelik betul iklan-iklan tu..kalau dekat malaysia mau tak lulus tayang ye!

Reply

gelarezz June 19, 2010 at 11:17 pm

giler ah..
kreatifnyer!
sgt tak brape straight forward ape yg die nak smpaikan tuh..

Reply

DaHLia June 20, 2010 at 7:40 pm

woahh…memang menarik laa iklan dia…
yg gajah tu , ke mak dia xbagi dia makan kacang tu ataupun diorang berebutkan kacang tu ek

Reply

apiih June 20, 2010 at 9:38 pm

hahahaha..menarik..suke..suke..huhu

Reply

Mr.Bintang June 21, 2010 at 9:04 am

gajah tu tekan perut anak dia supaya kacang kuar.. nk tunjuk la kcang tu besar kot.. dah nama pun jumbo.. hahaha..

Reply

ida June 21, 2010 at 4:05 pm

iklan gajah tu nk bagi tau…gajah tak mkn kacang lah…mak dia marah lah….

Reply

marinerz June 22, 2010 at 1:23 pm

yg perahu tu iklan BOSE (music player yg mahal) kira asyik sgt dgn bunyi dari BOSE sampai bunyi air trjun pun xdengar.
yg gajah tu plak menunjukkan kacang tu besar sgt sehingga anak gajah pun boleh tercekik. (Jumbo ngn Gajah synonim)

Reply

melayu hebat June 22, 2010 at 11:12 pm

layan semua gambar..jom..

Reply

Jual Topup June 25, 2010 at 11:38 am

hahaha..lawak habis iklan2 kat atas ni..knp aku xpnah tgk iklan mcm ni kat Malaysia..kalau video lagi kelakar

Reply

Oktaviani May 4, 2012 at 1:00 pm

yang org itu kurang menarik

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: