CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Gambar panas Zizie Ezette dan Bung Mokhtar

by admin on April 6, 2010

Tajuk tak boleh blah! Keh3.. Sebenarnya takde apa yang panas pun, saja nak kasi korang excited untuk layan post ni. Hee.. Dan apa yang ZB nak sajikan ialah beberapa gambar Zizie Ezette bersama Bung Mokhtar di red carpet Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2009 yang berlangsung Ahad lepas. Layan..

gambar panas Zizie Ezette dan Bung Mokhtar

gambar panas Zizie Ezette dan Bung Mokhtar

gambar panas Zizie Ezette dan Bung Mokhtar

gambar panas Zizie Ezette dan Bung Mokhtar
+ Credit: refer watermark

Agak-agaknya la kan, apa jenis kulit Zizie Ezette ni ek? Yer la, kat Genting Highland tu kan sejuk tapi dia slumber je pakai pakaian yang tak cukup kain. Waktu malam pulak tu? Admin ZB yang pernah naik time tengah hari pun dah rasa sejuk, inikan pula waktu malam. Mesti berketaq lutut dibuatnya. Huhuhu..

Lihat ni juga Koleksi gambar artis di Red Carpet ABPBH 2009

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 6 comments… read them below or add one }

Bro Framestone April 6, 2010 at 11:56 am

nak wat cam mne… dah mmg dok tido dalam aircond je dari dulu… tue yg xde masalah dok dalam sejuk2 tue

Reply

fauzi April 6, 2010 at 12:04 pm

macam 2 lah, klu emak bapa tak ajar………harapkan sang suami… hemmmmmm…..
sama jugak nampak nya. sekejap aje hidup di duinia ini,,,,,esok esok dapat anak kata le nak beri didik agama……agak nya lebih terok dari “rafiqin” (harapkan nama je)

Reply

azizuan April 6, 2010 at 12:57 pm

gila pedas

Reply

dhiyafaris April 9, 2010 at 10:06 am

cisss..
muka bangga pulak dpt laki datoKKK..
hahaha

Reply

EmBun April 13, 2010 at 1:47 am

hmm…bangga sangat le tu…
kalo nak datuk pun, cari lar yang padan…awak tu masih mentah…cantik lagi…
Tapi….

Reply

papajahat April 22, 2010 at 1:44 am

bertuah je bung mlm2,

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: