CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

(Gambar) Wajah Barbie Doll Yang Sebenar Bersama Suaminya, Superman

by admin on May 15, 2010

This is the real person of Barbie and her husband.

BARBIE DOLL, PATUNG BARBIE

Dari emel yang ZB terima, dinyatakan wanita pada gambar yang korang nengok kat atas atas tu adalah The Real Barbie Doll (Barbie Doll yang sebenar). Walau bagaimanapun, sejauh mana kesahihan kenyataan tersebut, itu ZB tak tahu. Huhu.. Tapi bila nengok, memang persis Barbie habis la.

Lelaki tu pula dikatakan adalah suami beliau dan nengok sekali imbas, wajahnya tak tumpah seperti superhero yang menjadi kegilaan kanak2 termasuklah ZB sewaktu kecik dulu, tak lain dan tak bukan, opkos la Superman. Sebab tu ZB letak ‘Superman’ kat title atas tu. Huhu.. Jangan marah ha!

Apa-apa pun, lagi gambar the real person of Barbie dan suami’nya kat bawah ni. Layan..

BARBIE DOLL, PATUNG BARBIE

BARBIE DOLL, PATUNG BARBIE

BARBIE DOLL, PATUNG BARBIE

IKLAN: Lepas nengok wajah sebenar patung Barbie ni, apa kata korang nengok pula gambar Fasha Sandha jadi duyung. Nak? Kalau nak, korang KLIK DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 10 comments… read them below or add one }

hans May 15, 2010 at 4:53 pm

nampak bahagia gila diorang

Reply

aizulazril May 15, 2010 at 5:41 pm

lor.. ini kan kate bosworth ngan brandon routh… hero dan heroin filem superman.

Reply

apiih May 15, 2010 at 6:12 pm

barbie n superman..barbie man..hahaaha

Reply

adinsa May 15, 2010 at 8:47 pm

tula, kene silidik dlu…huhu

Reply

mahkota shoppe May 15, 2010 at 8:51 pm

betul la tu ek…superhero superman and barbiegirl or barbiewoman….kikiki

Reply

Mr.Bintang May 17, 2010 at 10:18 am

kacak giler abg suparman.. haha.. kalau lah aku cam beliau.. pewiiittt… :D

Reply

MokhZam May 17, 2010 at 3:50 pm

tapi hero superman ni tak leh lawanla superman dlm smallville…

Reply

azizuan May 19, 2010 at 1:36 am

superman smallville tak syok ah

Reply

wan June 4, 2010 at 2:17 am

musti tak natural ni.. hehe :)

Reply

Epy Ain June 10, 2010 at 12:56 pm

gile comey!!!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: