CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Imam Ferrari

by admin on August 13, 2011

Kenapa imam Ferarri? Anda tengoklah video kat bawah ni..

Kalau kita rakyat Malaysia first time solat berjemaah dengan mereka sebelum tengok video ni, confirm terkejut beruk. Apa tidaknya, laju macam Ferrari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 4 comments… read them below or add one }

aku je August 13, 2011 at 10:44 am

makiiiiiiii laju tul

Reply

ibnushukran August 15, 2011 at 7:55 am

mmng laju, dorang mngkin mnggunkn mazhab lain selain dri imam as syafie, bacaan dlm ruku’ dan sujud juga bukan jga rukun solat, mngkin dorang tak baca..
*Entri terbaru kat ibnushukran´s blog post: Unik! Kad Kahwin Asyraf Muslim seperti lembaran Al Quran

Reply

lela August 15, 2011 at 11:06 am

kalu wat malaysia cmni..pd org tua2 yg sakit lutut tu alamtnye sume solat ats krusi je la…:)

Reply

nazren August 19, 2011 at 6:25 pm

mak dia nak beranak kot,dak pun nenek dia

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: