CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Kanak-kanak dibunuh kejam

by admin on November 1, 2009

Dunia.. Oh dunia.. tak habis-habis dengan kekejaman sampaikan kanak-kanak yang masih mentah pun sanggup dibunuh tanpa perikemanusiaan. Siap dipotong-potong lagi. Hurm..

Kanak-kanak dibunuh kejam

gambar pembunuhan

gambar pembunuhan

gambar pembunuhan

gambar pembunuhan di malaysia

gambar pembunuhan di malaysia

gambar pembunuhan di malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 51 comments… read them below or add one }

Azizuan Aziz November 1, 2009 at 2:18 pm

bapak bangsat org y wat tuh..

Reply

KM November 2, 2009 at 5:28 am

kat mane kejadian ni berlaku ?

Reply

Firdaus November 3, 2009 at 3:57 pm

dasyat nie kena cari pembunuh nie bakar dia depan orang ramai

Reply

Fadzli November 7, 2009 at 9:59 pm

tiba2 jer aku tercium bau darah bai… haizzz

Reply

Propito November 9, 2009 at 10:53 am

Kejam sangat, pembunuh tu kejam giler.. Kena sampuk setan ke masa tu.
Ingat manusia ni ayam ke. Arghhhhh!!!!! Teruk

Reply

cutebabygirl November 10, 2009 at 10:50 am

gileeeeeeeeee
rasa nak pengsan!!!
cite ar sket psl kes ni..
tertanya2 doo

Reply

fred August 22, 2010 at 8:27 pm

dak ni men game online.hutang nga org.rasenyala..ko cuba cari kat karingeri.com..ade cite sal dak ni

Reply

ayeen:) November 10, 2009 at 11:50 am

ya Allah.kesiannye itu budak.ngeri siak.

Reply

nor aishah binti ishak December 20, 2009 at 4:41 pm

kesian btol la bdak 2…
cm ne la mak bpak die tngk kn??
mmg xdak otak langsung!!!!!

Reply

Nina' December 22, 2009 at 5:35 pm

sedihnya bila tgk..~ jahat btoll manusia tu~

Reply

cik peanut December 29, 2009 at 1:50 am

:(( sesuka hati je…tak berperikemanusiaan langsung

Reply

komenboy69 December 30, 2009 at 10:58 am

org yg bunuh bdk 2 patt kene bakar hidop2 jek!!!!!!!!!
biar die ase cmne skit nk mati!!!!!!!!!!!!!

Reply

diaien December 31, 2009 at 2:19 am

dahsyat nye. cam kes along je

Reply

terbaik January 18, 2010 at 8:57 am

aku rsa org yg wat suma ni memang dh gila!!memang bkan manusia!!laknatullah!!

Reply

farid February 24, 2010 at 7:28 pm

bodoh punye manusia yg buat bnda ni. xda benda lain ke nak buat?

Reply

lalo March 13, 2010 at 4:28 pm

x payah tengok negara lain
negara kita sendiri dah teruk
iblis bertopengkan manusia
mak sndiri pn smew cmlot

Reply

aidi March 19, 2010 at 11:38 am

kejam. sangat kejam

Reply

muhaimen March 20, 2010 at 9:56 pm

ASTAGFIRULLAH….AL..AZIM .kejam betul orang yang membunuh ni, saya rasa dia ni seorang yang gay gila,bodoh dan jahanam sebab kenapa dia kerat budak tu di bahagian bawah kemaluannya…sehingga berpisah kaki dan badannya….saya harap orang yang buat ni akan mendapat balasan setimpa dengan apa yang dia buat terhadap budak yang malang ni…..saya harap kepada sesiapa yang membaca ni tolong bacakan surah al fatihah kepada mangsa ni…amin.AL FATIHAH…WASSALAM

Reply

miey November 28, 2010 at 12:59 pm

Al-Fatihah….. Amin

Reply

shah segi May 20, 2011 at 10:53 am

al fatihah..

Reply

ffairulz March 24, 2010 at 10:12 pm

adakah kamu semua terfikir, bahawa kejadian ini berlaku di negara yahudi, menunjukkan betapa marahnya orang-orang Palestin yang rata-rata anak mereka dibunuh oleh Yahudi.Ini hnya kerat bawah, tetapi anak-anak Islam Palestin dikerat menjadi berpuluh bahagian,sedarkah kamu semua….

Reply

FAZ March 24, 2010 at 10:15 pm

mmg kesian kt bdk tu..aku rs bdk tu pakai tongkat..lumpuh kot?? dan aku rse yg buat ni adalah kaum laki……………………..durjana!!! laki bangsat sedunia

Reply

ami March 26, 2010 at 7:43 pm

eh…kak citi…manew tau ni laki punya kejew ni…tak baik tau fitnah2 ni…

Reply

azza April 8, 2010 at 12:28 pm

sapa y bunuh budak ni akn mndpt seksaan yg paling dahsshitttttttt skali dlm kubur…….hah ambik kauuu

Reply

sylvia August 25, 2010 at 9:54 am

mmg xbprimanusia la owg yg bt g2……bdk yg x bdsa pn kna bnuh nie….hrp2 owg yg bt g2 x pnh aman hdp nya….

Reply

Abdullah May 6, 2011 at 6:22 pm

kita doakan semoga org y lakukn ksalahn tu mendapat hidayah Allah..

Reply

MyFunDarkSide June 8, 2010 at 6:46 am

mesti ke Along ni.

Reply

zie June 18, 2010 at 4:17 pm

ni kawan dia bunuh dia sal pmainan games ade bc ritu…kwan dia umo 12 mrah sal xbyo hutg dalam pmainan ini…

Reply

panjang August 25, 2010 at 3:02 am

biak betoi…xkn dak 12 nk wat kawn dia lagu 2..dasyt nya…pasai games ja kot…nau’zubillah…

Reply

amirhamzah8055 June 26, 2010 at 10:16 am

mesti budak nie slalu pi cc tu mak dia potong kaki tu…

Reply

zulkif July 4, 2010 at 4:44 pm

kejamnya manusia…

Reply

yuzaiman hatfield ahmad August 8, 2010 at 11:06 am

dunia akhir zaman… manusia jadi lg teruk dari haiwan!!!

Reply

ARISSA SYAMIRA October 5, 2010 at 3:36 pm

YA ALLLAH…NAPE MANUSIE KEJAM SANGAT…

Reply

ct qlate October 5, 2010 at 10:12 pm

x baik…berdosa menzalimi sesama manusia…tuhan jadikan manusia di muka bumi sebagai contoh dan khalifah untuk mengganti pemimpin dan para rasul utusan-Nya….tapi manusia dengan rakusnya melakukan kezaliman yang sedemikian….astaghfirullah

Reply

asyraq November 14, 2010 at 9:16 am

KEJAM KEJAM KEJAM !

Reply

anas mohd joehari December 1, 2010 at 9:55 am

mmg kejam………………………….

Reply

ekin January 15, 2011 at 1:55 pm

kejamnye….!!!!!! kesian kat budak tuu… ade jugak orang sanggup wat macam tu.. Eii! kejam mmg kejam!!! benci!

Reply

Hasnul..... January 16, 2011 at 10:37 pm

kalau korang  tau sebab kenapa budak nie kena bunuh sampai macam nie mesti korang x percaye…… budak nie kena bunuh sebab die berhutang dengan kawan die yang umor 16 tahun. 
Dia berhutang duit rasanye ….. tapi duit dalam game online. Main game punye pasal pon boleh sampai kena bunuh macam nie…… mmg x boleh blah la…..

Reply

fazira January 22, 2011 at 3:41 pm

bergegar kaki aku tengok website ni rasa can tak nak mai komputer dah….. :(

Reply

ct khai February 11, 2011 at 6:49 pm

aq pun pnah dgr sal bende nih.ade kuar ritu kat mane ntah,dak nih memg hutg ngan member die,umo bape aq xtau.tp ade ag brite le aq dgr,dowg terpengaruh nagn game yg dowg men tuh,dowg nk praktik kan bende tuh kat kwn2 sendri,tuh g dak tuh kne tuh,tp lau sape2 yg dpt tgkap dak tuh yg wat keje nih,aq ase memg lumat pggil owg satu kampung blasah dak nih,biar pdn muke die,biar die ase pe yg kwn die tuh ase,memg jd sambal blacan lah dak tuh 6t. sakitnyer ati bile bce bende2 gini.huh memg xptt,

Reply

ct khai February 11, 2011 at 6:51 pm

kowg ase berbaloi ker sal prmainan game je smpai sggup bunuh member2 camnih? adoyai,pe nak jd ngan dowg skang nih?astagfirullah hal a`zim. ngucap pjg bile aq dgr bende2 gini.

Reply

fouzan March 13, 2011 at 12:58 am

dasar setan durjana!!!!!semoga allah s.w.t memberi pembalasan yang lebih sesuai kpd pembunuh tersebut.

Reply

atikah March 23, 2011 at 9:44 pm

sy tak takt ap hantu tp sy takt pada kkjaman,kesian budak 2 tak smpat dia nak mmbesar dngan baik.yang bunuh budak nie ungkin sakit mental..harap pmbunu 2 dapat balasan dpd allah dunia dan akhirat.

Reply

noratika binti samsuri March 30, 2011 at 8:47 pm

siannye…..rase nk lemah jntg jer tengok.x rase brslh ke pown.zalim,kejam betol.mesti msk neraka.hanye allah je yg tau.taubat lah……..masyaallah……………….

Reply

noratika binti samsuri March 30, 2011 at 8:54 pm

patutlah dunia nk kiamat.org tu bru kluar dri wat mentel kot.psl game punye psl pown kene bunuh.esh..esh………..x der iman ke.

Reply

ingin hamil May 21, 2011 at 6:50 pm

ya allah..seramnya..x berperikemanusiaan lgsung..

Reply

kamarul August 23, 2011 at 11:30 pm

kejam…tuih!! apalah budak ni buat sampai kena macam ni???

Reply

midah October 19, 2011 at 1:19 pm

alangkah indahnya tempat yg dijanjikan ALLAH unuk mereka. tapi lagi indah untuk sipembuh dan seangkatan dengannya. didunia hidup hanya sekali, tapi di akhirat ???? buat la dosa sebanyak yang buleh…. ALLAH menjanjikan NERAKA JAHANAMMMM… untuk anda. TOBAT la selagi ALLAH bagi masa untuk kita semua.AMIN

Reply

izzatul November 22, 2011 at 11:56 pm

kejam gila, memang ngeri mencacak bulu roma naik tengok badan terpisah dari kaki….kenapa la manusia sekarang jadi macam ni. tapi memang permainan online beri pengaruh yang sangat buruk kepada kanak-kanak terutamanya sampai sanggup membunuh macam kat barat.

Reply

mizazaz March 17, 2012 at 6:48 pm

budak 12 thn ke yg buat benda ni… biar btol???.

Reply

mizazaz March 17, 2012 at 6:49 pm

budak 12 thn ke yg buat benda ni… biar btol???

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: