CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Karangan Yang Penuh Dengan Imaginasi Tahap Tertinggi

by admin on May 17, 2010

Hi rakan-rakan ZB sekalian, mari mulakan hari Isnin korang dengan membaca karangan yang penuh dengan imaginasi tahap tertinggi kat bawah ni. Gerenti senak perut dibuatnya.

KARANGAN, CONTOH KARANGAN TERBAIK, CONTOH KARANGAN TERBAIK UPSR, CONTOH KARANGAN TERBAIK PMR, CONTOH KARANGAN SURAT RASMI, FORMAT SURAT RASMI, GAMBAR LAWAK, GAMBAR PELIK, GAMBAR SANTAI, GAMBAR KELAKAR

Macam, senak tak perut korang? Kalau tak senak, buat-buat senak je la yer. Keh3.. Apa-apa pun, memang hebat imaginasi budak Ng Zi Wen ni sampaikan ZB pun rasa tercabar.

Kepada adik-adik yang bakal menduduki peperiksaan tu, ZB nasihatkan supaya korang jangan berani-berani follow karangan ni yer. Nanti tak pasal-pasal korang dapat markah 0. Naya jer. Huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 21 comments… read them below or add one }

x-po May 17, 2010 at 12:23 pm

haha bengong py apek@amoi

Reply

Dauspozi May 18, 2010 at 1:14 pm

Assalamualaikum,
itu apek ma… coz dia tunjuk simbol “oIo”…keh3
btw, mmg lawak giler karangan dia, siap cmpur bahasa Cina lgik…
Ingat Hijau : Ingat Daus

Reply

hans May 17, 2010 at 2:40 pm

hahahaha
siap campur mandarin lagi tu
ekekekeke

Reply

MokhZam May 17, 2010 at 3:23 pm

karangan alaf baru…
pasal bahasa satu hal, ayat karangan pun tonggang langgang…hehehe

Reply

apiih May 18, 2010 at 1:32 am

ahaha..mmg daya kreativiti yg tinggi nih..huhuhu

Reply

bdk_SkemA May 18, 2010 at 11:25 am

mmg out la essay gini…..tungang langang..ayooooooo…huhu

Reply

isteri klimaks May 18, 2010 at 1:52 pm

ni karangan buat cikgu pening…hehehe…

Reply

azizuan May 19, 2010 at 1:44 am

IOI..hahaha

Reply

mr pekan May 20, 2010 at 11:04 pm

bahasa tamil jek xdek dalam esei kreatif ni..kalo ade da leh submit sbg KARANGAN 1 MALAYSIA…huhuhuhu

Reply

pisang May 22, 2010 at 11:05 am

smpai terkentut aku baca hahaha lawak gile

Reply

karemo May 27, 2010 at 6:09 pm

memang lawak gila..senak perut aku baca..

Reply

Benjamin June 10, 2010 at 7:14 pm

ini kalangan ar sejibik ngan itu hasrat PM Malaysia yaitu..

1 Malaysia ”
suma bahasa ada dlm itu kalangan cuma tamil saja tak ada….>!

Reply

ammar June 17, 2010 at 1:16 pm

perh karangan nie cam orang gila je …..nie  klau bagi kat pakar bahasa malaya pon ….boleh gila dibuat nya keekekekekekek…

Reply

leogurzls October 17, 2010 at 9:54 am

woii aq rase nie karangan paling kakar penah aq jumpe huh waduh2 eppet hahahaha x tahan aq dibuatnye sebenanye kaki an22 ade bape a hahahaha oii gelak la we gelak la gelak gelak ahahahahaha……………..huh

Reply

leogurzls October 17, 2010 at 10:07 am

ai sy pakwe leogurzls die pilih sy pakwe die sebab sy nie romen tik hehehe sy panggil die baby die panggil sy pon baby klau mk sy x de kat umah die slalu teman kan sy kat umah.sy ngan die mmg sekekan cite yg laak lawak mcm cite kat atas 2 la

Reply

akupermaisuri May 15, 2011 at 10:51 am

spatutnya cikgu2 yg b’dpn ngn prob budk yg tulis esay cmni…bg la tunjuk ajr @ perbetulkn ..buknnya upload wat tontonn umum..kesian budk ni….

Reply

kesian.. August 15, 2011 at 3:13 pm

kesian.dok kene bimbing nih

Reply

insan biasa August 22, 2011 at 8:53 am

haahha ni baru 1malaysia….aduhai :)

Reply

nidron August 22, 2011 at 12:06 pm

kelakar giler… hahahahaha
*Entri terbaru kat nidron´s blog post: Hacker Mencuri £ 35k Dengan Menggunakan Laman Facebook

Reply

atie=rah January 14, 2012 at 5:20 pm

hahahah..kelakarnyer..

Reply

atie=rah January 14, 2012 at 5:25 pm

best lah citer diee

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: