CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

(Kreatif) Lampu Hiasan Daripada Botol & Sudu Plastik

by admin on November 9, 2011

LAMPU HIASAN DARIPADA BOTOL DAN SUDU PLASTIK

Sekali pandang, anda pasti tidak akan perasan bahawa lampu hiasan seperti pada gambar di atas merupakan lampu hiasan yang diperbuat daripada botol plastik dan juga sudu plastik kerana ianya kelihatan begitu cantik dan menarik. Untuk menghasilkannya juga begitu mudah dan tidak memerlukan alat-alat yang canggih. Boleh dikatakan, semuanya sudah ada tersedia di rumah anda. Kalau rasa nak cuba buat, kat bawah ni ditunjukkan langkah demi langkah untuk membuat lampu hiasan menggunakan botol serta sudu plastik itu. Selamat mencuba.

LAMPU HIASAN DARIPADA SUDU DAN PLASTIK

LAMPU HIASAN DARIPADA BOTOL DAN SUDU PLASTIK

LAMPU HIASAN DARIPADA BOTOL DAN SUDU PLASTIK

LAMPU HIASAN DARIPADA BOTOL DAN SUDU PLASTIK

LAMPU HIASAN DARIPADA BOTOL DAN SUDU PLASTIK

LAMPU HIASAN DARIPADA BOTOL DAN SUDU PLASTIK

LAMPU HIASAN DARIPADA BOTOL DAN SUDU PLASTIK

Photo: www.DenisMas.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 11 comments… read them below or add one }

zuls November 9, 2011 at 12:32 pm

mudahnya nak buat
*Entri terbaru kat zuls´s blog post: Blog Traffic 33333 pageviews

Reply

alia November 9, 2011 at 7:18 pm

comelnye!kreatif gile..

Reply

amir November 20, 2011 at 1:54 pm

kreatif sgt!

Reply

on9 je November 9, 2011 at 11:41 pm

nak cuba buat la

Reply

amir November 10, 2011 at 5:04 pm

cun!

Reply

sal November 24, 2011 at 4:50 pm

sgt kreatif dan lampu tu menarik sekali. mungkin kita boleh cuba letak lampu warna-warni

Reply

aireen April 12, 2012 at 3:34 pm

nak try bt ngan pelajar lah

Reply

Aswak April 24, 2012 at 12:30 pm

cantik!!!!!!!!!!8 markah

Reply

Cikgu Azie March 7, 2013 at 6:37 pm

kreatifnya !! cikgu share yer gambar atas dalam blog..buat rujukan untuk pelajar..hehe
*Entri terbaru kat Cikgu Azie´s blog post: Treat Your CV with Respect : Macam tu sekali yer?

Reply

alonk rezone May 17, 2013 at 3:47 pm

gila cOol …
mcm mnn bnda ni boleh t’jadi

Reply

rosenawati December 12, 2013 at 3:57 pm

bagus sekali ….. inspiratif … trims ya ,….

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: