CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Lihat gadis bogel antara punca mati pucuk

by admin on January 20, 2010

Kitorang tak tahu la benda ni betul ke tak tapi since ianya disertakan dengan kenyataan hasil daripada kajian, maka tak salah rasanya untuk kitorang share benda ni. Samada nak percaya ataupun tak tu, terpulang kepada korang.

Internet pada masa kini yang dipenuhi banyak gambar-gambar lucah sebenarnya merbahaya kepada kejantanan lelaki dalam jangka masa panjang. Mungkin inilah antara rahsia mengapa Islam memerintahkan wanita agar menutup aurat dan mengharamkan lelaki melihat aurat wanita melainkan aurat isterinya. Wanita yang berpakaian terlalu berani dan terlalu seksi hingga membangkitkan nafsu berahi akan menyebabkan lelaki menjadi mati pucuk atau lemah zakarnya, malah boleh mengalami kanser prostat.

Seorang pengkaji berpengalaman berasal dari Rusia bernama Leonid Kitaev-Smyk di Russian Research Institute of Culturology of the Russian Academy of Sciences menyatakan bahawa sejak bermulanya revolusi seksual di Barat, ramai wanita berpakaian mendedahkan aurat sedangkan di Timur wanita masih berpakaian sopan menutup aurat atau berjubah. Ramailah lelaki yang bangkit berahinya bila melihat wanita berpakaian mini atau berpakaian nipis yang menampakkan kulit tubuh dengan jelas.

Pada masa kini, pakaian yang dikenakan oleh sebahagian wanita secara langsung atau tidak langsung berperanan meningkatkan nafsu berahi lelaki yang melihatnya. Bahayanya terletak pada keadaan bila mana lelaki melihat wanita yang mendedahkan aurat ini, lalu bangkit berahinya, dan nafsu yang memuncak itu tidak dapat dipuaskan (dengan jimak). Kitaev-Smyk membuat kesimpulan bahawa ini adalah penyebab lelaki mengalami mati pucuk dan kanser prostat.

“Pada waktu ini 70% dari gejala mati pucuk terjadi akibat nafsu seks tidak dapat dipuaskan” kata Kitaev-Smyk. Beliau selanjutnya membuat kesimpulan bahawa wanita telah menguburkan kesihatan lelaki dengan menelanjangkan kaki dan berpakaian mini. Seseorang wanita berpakaian amat seksi kononnya bertujuan membahagiakan pasangan lelakinya telah menyebabkan lelaki lain menderita mati pucuk akibat penampilan yang mencairkan.

Perlu diingat bahawa mati pucuk bukan hanya bersebab dari melihat wanita berpakaian mini. Pakar-pakar juga menyebut bahawa sejumlah kegiatan lain juga menyebabkan zakar jadi lemah dan mati pucuk, termasuklah melihat laman-laman porno, menonton video porno, melihat tarian bogel, dan lain-lain kegemaran yang membangkitkan nafsu berahi tetapi tidak ada tempat yang sah (iaitu menjimak isteri) untuk menyalurkannya.

Zon Bebas says: Jadi kepada semua lelaki yang membaca ataupun terbaca artikel ni, elakkanlah daripada melihat ‘gadis bogel’ yer. Tapi kalau dah terbiasa tu, pepandai la cari jalan camne nak elak sebab kalau benda dah ketagih, memang susah nak tinggalkan. Huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 9 comments… read them below or add one }

Dak Wan January 20, 2010 at 7:17 am

Lelaki gay boy jewr yg tak mo tgk pompuan ah. Hehehe

Reply

hbz January 20, 2010 at 7:17 pm

owh..macamane ni.aku dah tak boleh buang tabiat ni.hahaha

Reply

Si Naga January 22, 2010 at 12:20 am

owh..
baru aku tau..
hehe..
tobat dah..

Reply

yuy January 23, 2010 at 10:46 pm

SENGAL BTUL KORANG NIE..
NAPER LAKI SMUA CMNI…

Reply

Edilina February 22, 2010 at 4:43 pm

ha ye ker…? owh skunk bru aq taw mcm mna llaki mti pcuk……,huhuhu…,

Reply

adrenalina bertabur April 3, 2010 at 7:05 pm

die cakap “dan lain-lain kegemaran yang membangkitkan nafsu berahi tetapi tidak ada tempat yang sah (iaitu menjimak isteri) untuk menyalurkannya.”..
so nk selesaikan..cari la tmpt utk “menyalurknnya”..
hahahaha..

Reply

Zuhairi April 14, 2010 at 2:58 pm

hahaha
bagus post anda kali ni
best!
=p

Reply

bro April 26, 2010 at 11:07 am

salah satu punca mati pucuk ialah merokok..

Reply

ijai bdk baik November 7, 2010 at 12:58 am

alamak….abis la aku….T_T

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: