CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Mentega Jenama Golden Churn Creamery Butter Mengandungi DNA Babi?

by admin on August 3, 2011

Majlis Islam Sarawak telah mengeluarkan satu notis yang menyatakan bahawa mentega jenama GOLDEN CHURN CREAMERY BUTTER mengandungi DNA babi dan mengarahkan penggunaannya dihentikan serta merta.

Anda boleh rujuk notis tersebut kat bawah ni.

MENTEGA JENAMA GOLDEN CHURN CREAMERY BUTTER TIDAK HALAL MENGANDUNGI DNA BABI

Dari hasil carian, ini gambar GOLDEN CHURN CREAMERY BUTTER tersebut:

MENTEGA JENAMA GOLDEN CHURN CREAMERY BUTTER TIDAK HALAL MENGANDUNGI DNA BABI

MENTEGA JENAMA GOLDEN CHURN CREAMERY BUTTER TIDAK HALAL MENGANDUNGI DNA BABI

ZON BEBAS: Tak pernah pula kami tengok mentega ni. Dari info yang kami perolehi menerusi carian Google, mentega ni adalah produk keluaran Australia. Di Sarawak, mentega ni dikatakan popular dalam pembuatan kek.

P/S: TOLONG SHARE KEPADA KAWAN-KAWAN YER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 4 comments… read them below or add one }

nizam August 3, 2011 at 1:50 pm

kek sarawak dh makan banyak kali dah nie..
*Entri terbaru kat nizam´s blog post: Gambaran Hari Kiamat (Wajib Baca!)

Reply

Dida August 3, 2011 at 10:33 pm

Patut sedap… Ada babi

Reply

aiyu August 4, 2011 at 2:40 pm

aik…napa bru sekarang bru nak info…dh berkurun mentega 2 diguna….

Reply

aiyu August 4, 2011 at 2:42 pm

mcm nak sabotaj jgn beli/mkn kek lapis jer…napa x analisis seblum produk ni dikeluarkan…pelik…

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: