CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Notis Sengal Di Stesen Minyak

by admin on February 13, 2011

Kami tak tahu notis ni kat stesen minyak mana tapi yang pasti ianya sangat sengal.

GAMBAR-GAMBAR LUCU

KLIK: Jadilah THE MOST WANTED untuk memenangi sebuah iPhone 4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 8 comments… read them below or add one }

el February 13, 2011 at 8:55 pm

hahahaa camne pun ada
*Entri terbaru kat el´s blog post: Entry untuk Jr DIC

Reply

Mediafire Download February 16, 2011 at 9:39 pm

stesen minyak mna lah ni weii.. haiz.. ada2 je. hihi
*Entri terbaru kat Mediafire Download´s blog post: Supernatural Season 1 Complete Mediafire TV Shows

Reply

atiey aishiteru February 13, 2011 at 11:26 pm

haha . memang sengal . ada ke macam tu .
*Entri terbaru kat atiey aishiteru´s blog post: Tiup Lampu Sampai Padam

Reply

Cikgu Helmi February 18, 2011 at 1:48 pm

cool…. serius dan jujur.. hahah
*Entri terbaru kat Cikgu Helmi´s blog post: Parang Lelong Dari Tukang

Reply

Ekspresi Ruang March 8, 2011 at 12:45 pm

jujur dan menusuk kalbu. tak terasa gak tak tau la. memang muka tembok. huhu
*Entri terbaru kat Ekspresi Ruang´s blog post: Bank Stem Cells- Aku Enggan Menyesal Di Kemudian Hari

Reply

kaka1407 March 19, 2011 at 11:26 pm

baek punya ayat memujuk…haha….
*Entri terbaru kat kaka1407´s blog post: Bugatti Veyron Sultan Johor

Reply

ingin hamil May 22, 2011 at 7:40 pm

sengal la jgk..hehe..mcm2 skrg ni..

Reply

ambrynaa June 16, 2011 at 6:22 pm

memang patut pun buat org2 yang sengal. parking kat pam minyak tapi amik duit la…shopping la…orang lain pun nak isi minyak jugaakkkkk
*Entri terbaru kat ambrynaa´s blog post: Langkawi Trip Now Everybody Can Fly

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: