CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

Siapa Nak ‘Hidup’ Selesa Kat Dalam Kubur, Bolehlah Buat Kubur Macam Ni

by admin on June 28, 2010

Siapa yang rasa nak ‘hidup’ selesa bila berada dalam kubur nanti, bolehlah bagi tau awal-awal kat family, saudara-mara atau kengkawan supaya buatkan kubur macam kat bawah ni. Huhu..

GAMBAR PELIK - KUBURAN YANG SUNGGUH PELIK

GAMBAR PELIK - KUBURAN ORANG KAYA

Pic dikongsikan oleh Encik Topup. Makasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 12 comments… read them below or add one }

annadzirah June 28, 2010 at 5:50 pm

dah mati tu, mati jugakla.
huhu.

Reply

cikgufarha June 28, 2010 at 5:51 pm

adoyaiii….dieorg igt mati tu senang kot haha…

Reply

apiih June 28, 2010 at 7:02 pm

kompom2 idop selesa dunia akhirat ke nih??Hahaha

Reply

adrenalina bertabur June 28, 2010 at 7:26 pm

lepas seminggu dua tanam..ade la yg g korek blik kubor 2 nnt..cari harta karun..

Reply

Azfarul June 29, 2010 at 10:01 pm

Dah mati buat cara dah mati =_=

Reply

melayu hebat June 29, 2010 at 10:48 pm

cam la bahagia kt sana..pasti orag korek curi brang yg ditanam..hahaha..

Reply

asia traveller July 10, 2010 at 12:49 pm

haha..dah takde kerja sangat la nih..

Reply

Togi December 3, 2010 at 9:39 pm

Hidup dan mati sama sahaja. Mcm tu baik takyah tanam bwh tanah .
*Entri terbaru kat Togi´s blog post: DOA SELAMAT DARI DIPERKOSA

Reply

din December 24, 2010 at 6:42 pm

dlm kubur pon nk nampak mewah…mcmla boleh rase dlm tu..dah tak bernafas pon nak berlagak lagi

Reply

Raden January 3, 2012 at 3:40 pm

huhu.. sib baik x letak skali HD TV.. kalu x mesti ada yg korek curi..

Reply

on9 je January 19, 2012 at 4:49 pm

macam la dah mati masih boleh nikmati keseleksaan

Reply

Lolipop masam pahit December 20, 2013 at 1:15 pm

kenapa x buat bilik air, ruang tamu, dapur, opis ( office lah tu ) je terus nanty ade la mayat dah mati tu singgah kat umah die tapi rasanya duit x boleh bwak sampai mati kan?
*Entri terbaru kat Lolipop masam pahit´s blog post: OMG! Wanita Sanggup Tidur Sebelah Mayat Suami (4 Gambar)

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: