CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

(Video) Kucing Dibakar Hidup-Hidup

by admin on January 14, 2011

Dulu pernah tersebar gambar seekor kucing dipijak oleh seorang wanita menggunakan kasut tumit tinggi sehingga kucing tersebut mati. Kali ini sekali lagi kucing menjadi mangsa ketidak-warasan manusia namun versi yang berbeza dan mungkin lebih kejam dimana kali ini kucing dibakar hidup-hidup. Anda saksikan video kat bawah ni.

Psstt: Jom LIKE fan page ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 44 comments… read them below or add one }

Johari Hamzah January 14, 2011 at 7:22 pm

kenapa kejam sangat dia orang nie?? org mane nie??
kucing tu tak buat salah pown..
*Entri terbaru kat Johari Hamzah´s blog post: JohariHamzahdotCom now using WordPress

Reply

m nazir afiq May 28, 2011 at 9:57 am

sesiape yg mmbunuh kucing,kucing mati pade hari itu juge,,,,make org itu akan mati pada mlm itu juge……..cerita ini mmg bnr…..tlh terjadi di malaysia…..sbb knpe mlm 2 juge org itu mati…..

Reply

... January 14, 2011 at 8:52 pm

wow!!

Reply

pompomGurlz January 14, 2011 at 9:00 pm

Gile btol diaorg nie… x de prasaan langsung… kecian kat kucing tu… nk je bakar diaorg nie… biar rase mcm mane kena bakar… x bhati perut langsung…..

Reply

ket January 14, 2011 at 9:24 pm

masyaallah… ko tggu balasn ko di akhirat nnti.. pasti ko akan rasa mcm mana kucing tu rasa..

Reply

apai January 14, 2011 at 10:27 pm

very stupid people in the world.
ak bela kucg mcm jg ank sndr.
ak harap org y bt ni mati dgn kejam.

Reply

Spray And Sensor January 14, 2011 at 11:05 pm

Ya allah, ape nak jadi manusia zaman skrg ni…
*Entri terbaru kat Spray And Sensor´s blog post: Megenai produk Self Defender Spray – SPRAY BERCILI

Reply

giggsy January 15, 2011 at 12:54 am

bodoh punya manusia…xde hati perut langsung… dikurung dan dibakar kejam betul, segala perbuatan kita tuhan akan balas di akhirat nanti..

Reply

ugouzz January 20, 2011 at 3:44 pm

haa..tulah..cian sngat kucing tu..ntah ape lah salah kucing tu…mmm

Reply

naimulfirdaus January 15, 2011 at 7:17 am

padahnya bila manusia hilang perikemaknusiaan..
*Entri terbaru kat naimulfirdaus´s blog post: kenyataan terbuka- saya mohon maaf

Reply

wanchantek January 15, 2011 at 7:18 am

perggghhhhh…
esok luse dei jdi camtuh..masok lah neraka tinggat paling bwh..

Reply

misznurdin January 15, 2011 at 1:18 pm

x sampai hati nak tgk……

Reply

Azidin January 15, 2011 at 3:43 pm

japanese language??? idiot man…hope can burn them part by part

Reply

izzat January 16, 2011 at 5:42 am

kucing ada buat salah dengan korang ke? allah akan bagi balasan yg setimpal atas perbuatan korang. manusia dikurniakan akal untuk berfikir. tolong la jangan buat benda tak berfaedah ni lagi. shame!

Reply

erk! January 17, 2011 at 8:38 am

giler nye manusia!! even ak ni  x berape suke kt kucing tp ak ttp syg kt kucg2 ni..kesian ak tgk kucing tu xbersalah..bile manusia da ilang kewarasan rupenyew jadi bodo dr binatang..bangang gilew!!! ak mintak ko mati nanti ko mati dalm keadaan cam ne ko uat kt kucing tuh..bia ko rase cam ne kucing tuh rase!!! bodo!

Reply

on ibrahim January 17, 2011 at 2:26 pm

rasanya bukan di sini tu..macam mexico pun ada..bagi yang islam ya..kita di larang membakar sebarang makhluk bernyawa kerana hanya Allah sahaja yang boleh memberi hukuman bakar kepada makhlukNya..

itu kerja orang tak berugama..

Reply

kril January 18, 2011 at 1:21 pm

kejam nak mampus

Reply

cinot January 19, 2011 at 1:22 pm

bodoh nak mampus org nie….mintak 2 die pun mati cam tue jugak…kejam otak udang,,,

Reply

big mama January 19, 2011 at 3:58 pm

BODOH..BABI…SIAL…HARAMJADAH…MMG KO LA MANUSIA YG X LAYAK JADI MANUSIA..JADI BABI LAGI BAGUS LA..BOLEH ORG LAIN BAKAR KO PULAK….SIAL TIDAK..LAHANAT BETUL….SORRY EMO SKET…AKU NI PENCINTA KUCING…

Reply

echa January 20, 2011 at 10:41 am

gila kejam..mmg x der perasaan tui saper yg bakar kucing nie..kecian kucing 2 x salah pun

Reply

za January 20, 2011 at 11:48 pm

sedih sangattt………………………..

Reply

couplescompany January 24, 2011 at 12:36 am

ya Allah..aq bela kucing syg mcm adik sndiri..ni la jadi bila manusia hilang akal..xsmpai hati tgok video ni..cilaka betul manusia mcmni..jumpa dorg kt luar tembak dgn senapang gajah lagi bagus..ya Allah kau tempatkanlah aku diantara hamba2mu yg beriman .amin

Reply

faizal January 25, 2011 at 3:42 pm

ya allah laknat lah manusia ini ya allah….

Reply

sevenaza January 27, 2011 at 5:18 pm

mmg jahanam sape yg wat ni..sian giler..Ya Allah..sob..sob..

Reply

sipolan January 28, 2011 at 4:35 am

pela..xde perikemanusian btl..org mane lanie..aku berdoa..hukuman yg setimpal dorang dapat mase kat dunia dan akhirat..amin..

Reply

frogy January 31, 2011 at 7:53 pm

mmg f^%K org 2 ar..
kucing xwat slh..tgk ar.nerake jahaman tmpt ko..
biar ko ase betape perit dan terase bakar kat nerake.
ko xptt idop ar..
mnusie mcm ko bpak segale jaat..sme taraf gn setan
pu*&^$@k nye manusia jahaman.
tiap kali ko tido,kucing 2 akan muncul untk tnye npe ko bakar dye..

Reply

anas mohd joehari February 4, 2011 at 2:17 am

apo kato kita bakar org tu pulak………………. ada setuju? binatang tu nak hidup gak mangkung ayun boto

Reply

pussy cat February 25, 2011 at 11:57 am

HARAM JADAH!!!
marah sial aku tgk video nie 

Reply

zufar March 10, 2011 at 11:19 pm

pukimak ko… ko nk kene bakar ngan aku idop2 ke hah??!! sampai hati korang bkar kucing uh… aku jumpe korang aku bakar idop2… mati korang .. g mampos ko..! ko ingat ko slamat kerh??!!! pundek btol… awal2 usap kucing uh jap lg bakar kucing uh plak… ko mmg setan ko tawu…. ko bkan manusia.. ko babi

Reply

are lanz March 11, 2011 at 1:23 am

owh yeah… no hal lah. mesti dia ser0noK kan lepas bakar kucing tu. besSsSt glew !!! dia mungkin dapat lepaskAN ketenteraman DIA selama ni.tapi x pew, nanti akan datang kucing tu pulak tunggu dia kat neraka dan kurung dia dalam sangkar kecik dan bakar dia idup2. agak dah hangus lepas tu orang tu elok balik, and then bakar lagi… agak dah elok bakar lagi dan seturusnya SAMPAI LAH SETEL DOSA

Reply

rizky dewantoro March 31, 2011 at 10:37 pm

yang sabar ya cing nanti juga dia masuk neraka

Reply

Abdullah May 6, 2011 at 5:50 pm

Ya Allah,,kau ampunkanlah hamba-Mu ini,,jauhkanlah kami dari kejahatan yang tersurat & juga yang tersirat..Astaghfirullahal’Azim,Ya Allah,berilah hidaya kepade mereka,,mudah2n mereka sedar ats kesilapannye & semoga mereka sempat bertaubat..Amin ya Allah..

Reply

sefti May 13, 2011 at 9:30 pm

kucing akan balas dendam di akhirat nanti, apa yg dilakukan org itu jg akan terjd di akhirat nnti…dikurung & dibakar hidup2 berulang2 tnp henti…. tega bangetttt….

Reply

awie93 May 26, 2011 at 5:05 am

sial punya org ..mak ang jalang btul . . ishh …aku xleh tgk la ….binatang kesayangan aku tu . .aduii . . . . org nie klu dpat kt aku  , , ,aku nk siang2 cm ikan uwh . . pukimak ang btoii . . nak haram . . . mak dia jalang …..bodoh pnya org . . xdpat xapa . . dpat ang standy la baruaa . . .babi btul . . . aku klu kucing mati , ,aku siap tanam elok2 lg . . adui . . aku nmpak org yg dok wt cmni dpan mata aku . . mmg ang xjadi org dh ar . . barua nya anak babi nie ….

Reply

Anshary Faryzal September 22, 2011 at 4:13 pm

Menangis Aku Tengok Kucing tu…..Babi Punyer Orang…..Kalau aku Dapat Die aku bakar die hidup hidup sama macam kucing tu…ASTAGFIRULLAHHALAZIM!!!

Reply

zuls September 23, 2011 at 2:33 pm

kejam gile!! macam tak percaya tapi berlaku juga..
*Entri terbaru kat zuls´s blog post: [Video] Ramli not Khairul Fahmi who Play for Manchester United

Reply

mawar kuning September 30, 2011 at 10:10 pm

gila da org yg membakar nie..dia da tempah tiket tuk p neraka… go to hell lah.. layak org nie d pgl binatang…idiot!!! xde otak..otak kat lutut..
*Entri terbaru kat mawar kuning´s blog post: * lirik Kau Sahabat Kau Teman*

Reply

Eiman October 22, 2011 at 12:09 am

sial tol owang tuh..

Reply

amin lee November 30, 2011 at 1:47 am

bd0h sial

Reply

Andromeda_M31_ July 27, 2012 at 4:12 pm

Nabi Muhammad bersabda yang artinya, “Ada seorang wanita yang disiksa karena seekor kucing yang dikurungnya sampai mati. Hanya karena kucing itu masuk nereka. Sebab tatkala ia mengurungnya, ia tidak memberinya makan dan minum. Ia juga tidak mau melepaskannya untuk mencari makanan dari serangga dan tumbuh-tumbuhan. (Hadist Shahih Imam Bukhari)

Reply

like September 14, 2012 at 1:22 am

ya allah aqw hampir menaggis melihat perkara tersebut…. kau ampun kan lah dosa2 mereka ya allah

Reply

budin December 30, 2012 at 3:21 pm

bangsat , cilaka, mangkuk ayun sial, babi punya orang…… kalau dia kena
bakar hidup2 baru tau ape rasa kalu dia yg kena bakar…..

Reply

Harris April 13, 2013 at 11:30 am

Sial punya mnusia…ko x lyak nk di pnggil mnusia.. ko nie lebih teruk dri syaitan dan iblis… ko ingat ko buat kcing camtu ko rse bleh slamatlah… whai pukimak , aku sumpah ko akan mati terseksa krana ko tlah mlakukan satu dosa yg Allah x akan ampunkan hngga ke hri akhirat klak… Ya Allah, Berikanlah balasan yg setimpal2nya kepada si laknat nie….

Reply

Athira kalila August 2, 2013 at 2:44 pm

kita sebagai hmbaNya ada hak ke buat mcm ni?dimna ltknya rasa brperikemanusian kita?kucing itu juga adalah makhlukNya,kita bukn siapa2 hndk mnghukum ciptaanNya..kepada pelaku prkara trkutuk ini..taubatlah sebelum trlewat yee..

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: