CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN MELALUI HANDPHONE DENGAN TONE EXCEL

(Video) Pembunuhan Kejam Di Indonesia

by admin on February 14, 2011

VIDEO DAN GAMBAR PEMBUNUHAN KEJAM PENGIKUT GERAKAN AHMADIAH DI INDONESIA

Sebenarnya kami malas nak embed video ni kat sini sebab macam tajuk kat atas tu, ianya sangat kejam dan tak berperikemanusiaan. Jangan tak tahu, kami hanya play video tak sampai 15 saat. Tak sanggup nak tengok.

Seperti info, kejadiaan ini berlaku di negara jiran kita, Indonesia. Puncanya, mangsa yang dipukul sehingga ‘mati katak’ itu adalah seorang pengikut gerakan Ahmadiah (dikatakan sebuah gerakan sesat di Indonesia).

Tak perlu cakap banyak, anda tonton sendiri video tersebut kat bawah ni. Itupun kalau sanggup nak tonton lah.

+ Video dan info daripada facebook syok.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... BISNES JUAL PREPAID TOPUP

{ 38 comments… read them below or add one }

syahirul February 14, 2011 at 10:36 am

mana dpt sumber yg mengatakan gerakan sesat? mcm rejam sampai mati pon ada ni..
*Entri terbaru kat syahirul´s blog post: Allah Tidak Pernah Penat

Reply

syok.my February 14, 2011 at 11:38 am

youtube.. boleh cuba search “Pembantaian Warga Ahmadiyah di Cikeusik Indonesia” dan Ahmadiyah tu telah diklasifikasikan sebagai sebuah ajaran sesat yg diharamkan di indonesia (via wiki)

Reply

tubelawak February 14, 2011 at 11:16 am

nak kata pa2 pun takut tesalah.. takut jadi
cam kes du’a khalil ja.. famili bunuh tapi
title tulis “minah kaki ragut kena bunuh”
*Entri terbaru kat tubelawak´s blog post: benci btoi aku dengan anwar hadi anak pakman

Reply

nadia February 14, 2011 at 11:44 am

astafirullahalazim…..YA ALLAH sesungguhnya kau maha pengampun…..

Reply

megat February 15, 2011 at 10:24 am

astagfirullah al-azim, tak mungkin hukuman dijalankan tanpa usul periksa. sedangkan bukan macam ni caranya pembentukan sifat terpuji orang islam.

menjadi mangsa kepada kalangan yang punyai ilmu yang cetek tentang islam. sedangkan semua orang islam tahu, Allah Maha Penyayang – pembentukan tauhid.
*Entri terbaru kat megat´s blog post: Rebut- iklan Churp Churp paling mahal

Reply

Mediafire Download February 16, 2011 at 9:35 pm

Haiz.. kejam tul!!
*Entri terbaru kat Mediafire Download´s blog post: Supernatural Season 1 Complete Mediafire TV Shows

Reply

Cikgu Helmi February 18, 2011 at 1:46 pm

Kejam Dan sadis… ade gak manusia cam nie..
*Entri terbaru kat Cikgu Helmi´s blog post: Parang Lelong Dari Tukang

Reply

bean February 18, 2011 at 6:48 pm

kalau betul pun dia masuk ajaran sesat dan murtad
hukuman hudud tk da kata pun kena pukul sampai mati
manusia tk da hak menjalankan hukuman sendiri, ikut undang2 negara dan undang hudud je.

Reply

udin February 29, 2012 at 10:34 am

Aku setuju.. kesihan mereka ini… siapa tahu kalau di beri peluang hidup, mereka boleh bertaubat, beramal dan beribadah dengan bersunggguh.

Reply

nescafeais February 21, 2011 at 9:59 am

kejam giler diorng ni..
*Entri terbaru kat nescafeais´s blog post: Gambar Kaki Azizulhasni Tertusuk Kayu

Reply

cinot February 24, 2011 at 11:03 am

macam mana pun kesalahan dorang jgn buat undang-undang sendiri..pukul org macam pukul binatang………….tak ada hati perut ..cuba kalau sedara dorang atau dorang sendiri kena macam tue…sesat tidak dorang cuma ALLAH YANG TAU ..SAPA KITA NAK JATUH HUKUM………

Reply

sakura February 24, 2011 at 2:16 pm

kalau betul pon sesat kembalikanlah dia ke jalan yg benar..selamatkan mereka dari terus sesat..tu yg betulnya..bkn dgn hukum mereka dgn cara bunuh kejam cmtu..tak ke rugi sedara seislam kita mati dlm keadaan murtad (klau btul dia da sesat la)..yg tukang belasah tu pon belum tentu sempurna amal ibadatnye.

Reply

el February 25, 2011 at 1:13 pm

kejamnya~ tak payah la menghukum
*Entri terbaru kat el´s blog post: Kenapa ntah nak berubah

Reply

onerie February 25, 2011 at 4:15 pm

kejam… yang mangsa memang dah sesat…yang memukul tue..boleh sesat gak..suker2 jer nak menghukum orang…

Reply

....... =[ February 26, 2011 at 9:13 am

knp orang islam di indonesia buat cam ni ?

Reply

haziq razz March 11, 2011 at 9:31 pm

fuhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!
violent……..

Reply

hamba yang lemah March 18, 2011 at 2:14 am

AKU TAK NAMPAK PUN MANUSIA????AKU TENGOK SEMUA PERANGAI MACAM BINATANG..OK YG KNE PKUL TU SESAT,YG MEMUKUL TU LURUS SGT KE???HATI2 LA DGN ORANG INDON,,PENDIDIKAN MEREKA RENDAH TP ILMU AGAMA MEREKA TINGGI,TP DALAM VIDEO NI DORG NI DAH MELAMPAU SGT..DORG PEMBUNUH ! ! ! ! ! HATI2LA RAKYAT KITA DGN DIORG NI . TAKUT TUL AKUU,HUUUUUU~~~~ T.T

Reply

kaka1407 March 19, 2011 at 11:25 pm

dh tengok video ni…kejam giler…seram sejuk je rasa…lg2 time dia pukul kt kepala tu…huhu…
*Entri terbaru kat kaka1407´s blog post: 30 Gambar tsunami di Jepun

Reply

Hamba Allah April 17, 2011 at 12:32 pm

Bismillahirahmannirahim, Assalamualaikum saudar-saudara ku, Kita hidup hanya sekali didunia ini,dan kita mencari PAHALA yang berlipat ganda didalam dunia ini juga untuk bekalan kita di dunia yang KEKAL(akhirat), setelah saya menonton video ini tadi saya teringat pesan RASULLAHIWASALAM yang mengatakan KITA BIMBINGAN SESORANG MENUJU JALAN KEBENARAN(agama Isalam yang sejati) DENGAN BERSABAR DAN TABAH MENYAMPAIKAN DAKWAH…Maaf saudar-saudara ku sekalian..tidak kah kamu berfikir yang akan menimpa kita sendiri di alam akhirat nanti ? walaupun sesorang itu telah sesat dari akidah nya kita boleh bantu menunjuk kejalan yang benar iaitu kejalan yang diredahi ALLAH SWT..kita tidak boleh menghukum sesorang seperti yang saya tonton video ini,hanya Allah Swt yang berhak menghukum hamba-hamba nya jika berpaling daripada agama ISLAM,kita tidak tahu saat saat kematian nya dia melafazkan dua kalimah syhadat..bukan kan sesorang itu dijamin masuk syurga dan kita yang menghukum sesorang tanpa menyampaikan dakwah sudah pasti menerima DOSA BESAR…kenapa kita tidak serahkan saja mereka kepada pihak yang berwajib? bukan kah kita ada makamah syariah..! Insya Allah Jika sesorang itu di bimbing semula kejalan kebenaran agama ISLAM pasti ia menyedari akan kesilapan nya yang terikut BISIKAN SYAITAN…Maaf saudara-saudara ku sekalian saya hanya memberi buah fikiran agar perkara ini tidak terulang lagi,kita memberi dakwah dengan lembut bukan memaksa…hari ini dia tidak terima kita cuba besok,lusa dan hari2 berikutnya…Insya Allah hati mereka akan terbuka dengan kebenaran…
wassalam.

Reply

kecempreng June 30, 2011 at 2:53 pm

ini sebahagian dari bangsa indog yg bodoh dan jahil. mereka memang jahat, kejam dan zalim. mereka juga telah ditakdirkan tercipta sebagai orang yang miliki otak tanpa akal. ade hati tanpa perasaan. ada jiwa tapi kotor.

Reply

azmi June 12, 2012 at 2:06 am

sama ngan yg cakap

Reply

liya July 28, 2011 at 12:13 am

kalau dan di siasat, dan di beri nasihat tetapi tak mendengar. pukulan dari manusia itu adalah lebih ringan siksanya daripada seksaan Allah diakhirat kelak

Reply

hamba allah September 10, 2011 at 2:04 am

x de otak ke wt cm ???? undang2 kan ade knpe msti di hukum sedemikian rupa??? subahan allah………………………….

Reply

Jebat November 9, 2011 at 12:15 am

Yg kaki pukul tuh blagak jer.. Indon nih mmang paling ramai islam JAHIL dlm dunia.. kat Aceh jer dh d sapu bersih bratus ribu kenapa??? dr pak lebainya sampai anak buah syok sendiri, maklumlah kumpulan dh makin ramai.. ‘Quantity’ pehhh punye le ramai ‘but Quality damn useless…’

M’sia pong dh terikut2, ckp berapi tapi rupanye solat pun idak, rokok tetap berkoba2, nmpak duit & betina tjelir lidah HIPOKRIT HIPROKRIT HAPRAK…

Reply

zack December 7, 2011 at 1:55 pm

siapa yang sanggup duduk di indonisia, aku bersyurkur kepada Allah S.W.T lahirkan aku bukan di indonisia,dan aku tidak sanggup menjejekkan kaki aku disana,sebaik-baik rakyat malaysia sejahat-jahat rakyat indonisia

Reply

adley February 11, 2012 at 11:33 pm

zack aku pening ngan ayat ko??
Alhamdulillah kt malaysia xde dgr lagi benda mcm nih mtk dijauhkan terasa mcm zaman jahilliah pulak bila tgk video nih, dimana rasa kemanusiaan dorang, tiada rasa bersalah ke membunuh manusia, sekali pun dia murtad (semoga tidak) dorang xde hak utk terus menghukum melainkan dia mengajak umat islam utk mengikutnya dan tegar utk tidak kembali pada islam..

Reply

lan January 1, 2012 at 9:03 pm

uishh…2 manusia bkn binatng indon!!!!

Reply

eira January 18, 2012 at 4:12 pm

KEJAM ! tak sanggup tengok .!

Reply

azamuddin shahfri January 24, 2012 at 1:10 pm

ini bkan care islam….ktew ptut nye priksa…..ya allah…..huh

Reply

lina February 6, 2012 at 1:36 am

membunuh adalah satu dosa maut,dosa yg tidak diampuni Allah.

Reply

mizz niena February 15, 2012 at 10:38 am

mcm bgus sgt nk rejam org…islam mgjar org dperlakukan sebegitu ke????wahai…endon2 skalian..same je lh kalu dh perangai mcm tu ape kurang nyer…mungkin terlebih kot

Reply

udin February 29, 2012 at 10:47 am

Sadisss… tapi tak payah heran perkara ni berlaku di tempat dorg (indon), dorg lebih suka bertindak melulu dan selalu membelakangkan undang negara dan agama, maka inilah jadinya.. nyawa melayang begitu saja di tangan dorg.. dan kebanyakan mereka ini akan rasa bangga sangat dengan hal2 begini..

Reply

khoi March 20, 2012 at 11:22 am

Bacalah orang-orang ZALIM dan JAHILliah (Bodoh)!!!
ALLAH BERFIRMAN:-katakanlah setiap orang berbuat mengikut keadaannya masing,HANYA ALLAH SAHAJA YANG LEBIH TAHU SIAPA YANG LEBIH BENAR JALANNYA.Surah AL-ISRAAK ayat 84

Dan jangan engkau ikuti apa yang tiada pengetahuan engkau tentangnya,Sesungguhnya pendengaran ,penglihatan dan hati akan di pertanggungjawabkan.Surah AL_ISRAAK ayat 36

TAUBATLAH semua yang terlibat tu.

Reply

ikhzan May 9, 2012 at 11:22 am

aku orang indonesia…
tapi aku benci islam yang kayak gitu

Reply

anuar June 26, 2012 at 1:45 pm

aku orang parit,perak,malaysia..aku pun benci kaya gitu

Reply

yus December 5, 2012 at 10:36 pm

Subhanallah ya ALLAH manusia apa kah yang diturunkan sebegini. Hanya Engkau yang Maha Berkuasa dan Maha Mengetahui ya ALLAH. YA ALLAH janganlah engkau turunkan manusia sebegini di negara dan di negeri ku ini ya ALLAH amin.

Reply

Hamzah ibnu islam March 12, 2013 at 2:02 am

Aq lebih benci bila ada orang yg diam saja bila agamanya di sesatkan

Reply

abi dana March 16, 2013 at 10:41 am

islam,.yang menyipang dari islam musuh islam..knapa orang kaya ahmadiah harus dibunuh seperti itu,,kalo berani tu sama korupsi2x negara yang ga punya tuhan…fuck you..

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: